Πολιτική

Μεγάλη ανατροπή σε νέα δημοσκόπηση

Μεγάλη ανατροπή σε νέα δημοσκόπηση
Νέα δημοσκόπηση: Μέχρι πρότινος, η «ψαλίδα» μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είχε ανοίξει και η διαφορά ήταν διψήφιου νούμερου.

Ζητήματα που ταλανίζουν τους Έλληνες πολίτες όπως η διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού, η οικονομική ανασφάλεια και τα ελληνοτουρκικά, επηρεάζουν τη στάση τους απέναντι στα κόμματα.

Πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγο για σωστούς χειρισμούς από την ελληνική κυβέρνηση στα παραπάνω ζητήματα αλλά υπάρχει και μεγάλη μερίδα ατόμων που νιώθουν αδικημένοι. Αυτές τις τάσεις καταγράφουν και οι δημοσκοπήσεις που θα αποκαλυφθούν εντός ολίγων ημερών.

Το νέο κύμα των δημοσκοπήσεων, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως έρχονται τουλάχιστον τρεις, φέρνει εκπλήξεις και ανατροπές, αν και το αποτέλεσμά τους κρατείται επτασφράγιστο μυστικό από τους δημοσκόπους. «Η διαφορά των δυο κομμάτων της κορυφής θα έχει μια μεγάλη έκπληξη που ελάχιστοι περιμένουν», σύμφωνα με ό,τι ειπώθηκε από άτομο που έχει γνώση των αποτελεσμάτων σε μια τουλάχιστον δημοσκόπηση.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για δεύτερη μεγάλη έκπληξη που έχει να κάνει με τα κόμματα του Κυριάκου Βελόπουλου και του Ηλία Κασιδιάρη, η οποία θα συζητηθεί, όπως είναι αναμενόμενο. Και είναι λογικό καθώς έχουμε μια ατζέντα που φαίνεται πιο πλούσια από ποτέ! Από τη μια, οι θάνατοι από τον κορωνοϊό και από την άλλη η ανεργία λόγω της νέας οικονομικής κρίσης, ενώ στη μέση δεσπόζει η εμπρηστική ρητορική του Ερντογάν.

Αξίζει να θυμίσουμε όμως, πως στις προηγούμενες δημοσκοπήσεις η «ψαλίδα» μεταξύ ΝΔ με Σύριζα ήταν σε διψήφια νούμερα και οι πιο πολλοί ήταν της πεποίθησης πως έτσι θα συνεχιστεί η διαφορά. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ τον Απρίλιο του 2020, η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω κορωνοϊού βρέθηκε στις 23 μονάδες.

Μάλιστα, στην ερώτηση για καταλληλότερος πρωθυπουργός το 53% θεωρεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 22% τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ το 20% λέει κανέναν από τους δύο. Από την άλλη, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Alco για τον τηλεοπτικό σταθμό «Open» τον Μάιο του 2020, μόλις το 29% έκρινε ως σωστή την απόφαση επαναλειτουργίας των σχολείων, παρά την εμπιστοσύνη στους μέχρι τότε κυβερνητικούς χειρισμούς. Για αυτό, αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τη δημοσιοποίηση των τριών δημοσκοπήσεων σε λίγες μέρες…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments