Αθλητισμός

Εμβιλά Ολυμπιακός: Προτάθηκε στο λιμάνι

Εμβιλά Ολυμπιακός: Προτάθηκε στο λιμάνι
Εμβιλά Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση ενός ακόμα παίκτη για τη μεσαία γραμμή.

Ο Γιαν Εμβιλά προτάθηκε στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα κινηθεί για έναν ακόμα χαφ μετά τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Πέπε.

Είναι εμφανές πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται μία… ανάσα από την απόκτηση του Πέπε, αν και είναι σε αναζήτηση ενός ακόμα παίκτη για τη μεσαία γραμμή. Ένα από τα ονόματα που ακούγονται είναι εκείνο του Εμβιλά της Σεντ Ετιέν, ενώ πρόκειται για παίκτη με τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν.

Ο 30χρονος Γάλλος διεθνής δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον προπονητή του στη Σεντ Ετιέν και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Έχει συμβόλαιο ως το 2022 με την ομάδα του που πλέον δεν είναι αρνητική να τον παραχωρήσει. Βέβαια είναι άξιο αναφοράς πως μιλάμε για μια δύσκολη περίπτωση γενικά, αλλά στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» θεωρούν ότι υπάρχει έδαφος για να ασχοληθούν.

Το «αγκάθι» στην υπόθεση για τον Ολυμπιακό είναι το συμβόλαιό του αφού το κασέ του φτάνει το 1,8 εκατομμύρια ευρώ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τις τελευταίες ημέρες έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής του και η Γαλατάσαραϊ η οποία φαίνεται να του προσφέρει δύο εκατομμύρια ευρώ, ένα συμβόλαιο δηλαδή που για τα ελληνικά δεδομένα είναι εξωπραγματικά, συνυπολογίζοντας τις προμήθειες που θα χρειαστούν, αφού ο ατζέντης του Γάλλου χαφ είναι από αυτούς που… δεν χαρίζονται στις διαπραγματεύσεις.

Ο Γάλλος Γιαν Ζεράρ Εμβιλά της Σεντ Ετιέν αποτελεί λοιπόν, μια δύσκολη περίπτωση αλλά απασχολεί τον Ολυμπιακό που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γκιγιέρμε. Αν και ο Πέδρο Φελίπε Φιγκουεϊρέδο Ροντρίγκες ή απλά Πέπε είναι ο βασικός στόχος για το λιμάνι για τη θέση που έμεινε κενή με την αποχώρηση του Γκιγιέρμε, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν ταυτόχρονα και μια εξαιρετική αλλά και δύσκολη περίπτωση ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, είναι ένα όνομα που όντως βρίσκεται πολύ ψηλά στην «ερυθρόλευκη» ατζέντα των μεταγραφών. Και πράγματι είναι ανεξάρτητη από αυτή του Πέπε, ενός ποδοσφαιριστή για τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση αφού είναι η βασική επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments