Αθλητισμός

Μπρούνο Άρης: Το τηλεφώνημα που έβαλε σε δεύτερες σκέψεις τον Βραζιλιάνο

Μπρούνο Άρης: Το τηλεφώνημα που έβαλε σε δεύτερες σκέψεις τον Βραζιλιάνο
Μπρούνο Άρης: Ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε ο παίκτης του Ολυμπιακού τον έβαλε σε δεύτερες σκέψεις για την μεταγραφή του στον Άρη.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έβγαλε από τα ταμεία του ένα σεβαστό ποσό για να αποκτήσει τον Μπρούνο. Ο Βραζιλιάνος αγωνιζόταν στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού και είχε εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του. Πολλοί πίστευαν τότε ότι ο έμπειρος εξτρέμ θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή επιλογή για τα άκρα της επίθεσης. Μάλιστα στα πρώτα φιλικά, αλλά και στα επίσημα ο Πέδρο Μαρτίνς του είχε δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Στην πορεία η απόδοση του Μπρούνο έπεσε αρκετά με αποτέλεσμα να κριθεί ότι είναι καλύτερο να παραχωρηθεί σε κάποια ομάδα με τη μορφή δανεισμού. Παρά το γεγονός ότι πολλοί σύλλογοι από την Super League θα ήθελαν να τον έχουν στο ρόστερ τους και θα μπορούσαν να του προσφέρουν χρόνο συμμετοχής, εκείνος αρνήθηκε να φύγει. Ο Βραζιλιάνος πίστευε ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση κάτι που τελικά δεν έγινε ποτέ.

Ξανά στην έξοδο ο Μπρούνο

Η νέα σεζόν για τον Ολυμπιακό πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγες ημέρες. Ωστόσο η κατάσταση αναφορικά με το μέλλον του Μπρούνο παραμένει ίδια. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει πειστεί ότι αξίζει να πάρει μια ακόμη ευκαιρία. Αυτή τη φορά ο παίκτης το έχει πάρει απόφαση και δεν βλέπει αρνητικά το ενδεχόμενο να πάει σε κάποια ομάδα που θα του δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Αυτή θα μπορούσε να είναι ο Άρης καθώς ο παίκτης αρέσει πολύ στους “κιτρινόμαυρους”.

Θυμίζουμε ότι και το περσινό καλοκαίρι όταν ξεκίνησε η κουβέντα για ενδεχόμενο δανεισμό, ο Άρης είχε δείξει ενδιαφέρον. Φέτος τα πράγματα είναι πιο προχωρημένα και η ομάδα της Θεσσαλονίκης μοιάζει το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του. Ωστόσο τις τελευταίες μέρες υπάρχουν κάποια σύννεφα ανάμεσα στις διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών. Αυτό οφείλεται σε ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε η πλευρά του ποδοσφαιριστή από έναν παλιό γνώριμο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Νταμίρ Κάναντι επικοινώνησε με τον Μπρούνο και του έκανε γνωστό ότι θα τον ήθελε στον Ατρόμητο. Θυμίζουμε ότι οι δυο τους είχαν άριστη σχέση όταν συνεργάστηκαν στον Ατρόμητο. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια πρόταση, αλλά ο ίδιος ο Μπρούνο θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Αυστριακό. Παρά τα όσα έχουν γίνει ο Άρης εξακολουθεί να είναι το φαβορί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments