Αθλητισμός

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Ψάχνει για εξτρέμ, χαφ και επιθετικό ο Δικέφαλος

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Ψάχνει για εξτρέμ, χαφ και επιθετικό ο Δικέφαλος
ΠΑΟΚ μεταγραφές: Στα άμεσα πλάνα της ομάδας είναι να εντάξει στο δυναμικό της παίκτες που θα της εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή απόδοση στην επόμενη σεζόν. Οι θέσεις που πρέπει να καλύψει ο Δικέφαλος είναι αυτές του εξτρέμ, χαφ και επιθετικού.

Ο ΠΑΟΚ μετά και την νίκη του επί της Μπεσίκτας κινείται πιο δυναμικά στις μεταγραφές καθώς και οικονομικά μπορεί να στηρίξει πιο δυνατές επιλογές. Το σίγουρο είναι πως βασικό στόχος των μεταγραφικών του κινήσεων είναι να αποκτήσει παίκτες στις θέσεις του εξτρέμ, του χαφ και του επιθετικού. Πρόκειται για τρεις κομβικές θέσεις που αν καλυφθουν με τους κατάλληλους παίκτες, η ομάδα θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο εν όψει των αγώνων που ακολουθούν.

Ο Φερέιρα ζήτησε παίκτες στις πρόσφατες δηλώσεις του και δεν είναι μυστικό στην Τούμπα πως θέλουν έναν εξτρέμ (υπάρχουν επιλογές από την Γερμανία) που θα μπορέσει να κάνει την διαφορά σε σύγκριση με τους υπόλοιπους. Οι επαφές με υποψήφιους είναι σε πολύ καλό σημείο και μένει να φανεί ποιος θα είναι ο εκλεκτός, όπως αναφέρει το metrosport.gr.

Ακόμη ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου, καθώς και εκεί εντοπίζονται σημαντικές αδυναμίες, οι οποίες φάνηκαν στον πρόσφατο αγώνα με την Μπεσίκτας. Παράλληλα ο Ολαφ Ρέμπε, σε συνεργασία με τον Σαββίδη, έχει προκρίνει την απόκτηση ενός επιθετικού περιοχής με τα χαρακτηριστικά που ζητά ο Φερέιρα. Και τα τρία θέματα, είναι προχωρημένα.

Σε άλλα νέα της ομάδας ο Αντελίνο Βιεϊρίνια φαίνεται να απομακρύνεται από την Τούμπα

Πριν από περίπου τρία χρόνια ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να κάνει την οικονομική υπέρβαση για την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος άφησε την Βόλσφμπουργκ για ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο και όλοι πίστεψαν ότι έτσι θα κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που του έδωσε τόσα πολλά. Φτάνοντας στο καλοκαίρι του 2020 τα πράγματα φαίνεται πως είναι εντελώς διαφορετικά από όσα περίμεναν όλοι όταν ολοκληρώθηκε η μεγάλη επιστροφή.

Το συμβόλαιο του έμπειρου μπακ χαφ ολοκληρώθηκε το φετινό καλοκαίρι. Αρχικά θα είχε τελειώσει στις αρχές Ιουλίου. Παρά το γεγονός ότι οι δυο πλευρές δεν είχαν βρει άκρη, συμφώνησαν να συνεχίσουν μαζί μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν και τότε να αποφασίσουν τι θα κάνουν στο μέλλον. Ωστόσο η αλλαγή πολιτικής του ΠΑΟΚ στα συμβόλαια ποδοσφαιριστών έχει φέρει ένα πάγωμα ανάμεσα στις δυο πλευρές και το κενό δεν φαίνεται να έχει γεφυρωθεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments