Αθλητισμός

Σπύρος Θεοδωρόπουλος: Θα στηρίξει οικονομικά το εγχείρημα του Παναθηναϊκός TV

Σπύρος Θεοδωρόπουλος: Θα στηρίξει οικονομικά το εγχείρημα του Παναθηναϊκός TV
Σπύρος Θεοδωρόπουλος: Θα είναι αρωγός στην προσπάθεια για το κανάλι της ομάδας, τη στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται να βρίσκεται κοντά σε δυνατό ντιλ για το Παναθηναϊκός TV.

Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό μιας και σύμφωνα με πληροφορίες ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος θα είναι αρωγός στο εγχείρημα για το Παναθηναϊκός TV, την ίδια στιγμή που ο ισχυρός άντρας της ομάδας, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι κοντά στο να κλείσει μία καλή συμφωνία για το κανάλι των Πρασίνων, όπως αναφέρει δημοσίευμα στο olaprasina1908.gr.

Τα έσοδα του Παναθηναϊκού μέσω του νεοσύστατου καναλιού του συλλόγου προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν με κάθε δυνατό τρόπο οι άνθρωποι της ομάδας. Σε πρώτη φάση, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, που τα τελευταία χρόνια συνεισφέρει αφανώς στο «Τριφύλλι», αναμένεται να παρέχει χορηγία στο Παναθηναϊκός TV, με ποσό που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Παράλληλα, ο Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει τις επαφές προκειμένου το καινούργιο εγχείρημα της «πράσινης» ΠΑΕ να προσελκύσει κι άλλους χορηγούς. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού βρίσκεται κοντά σε ένα μεγάλο deal, το οποίο θα γίνει γνωστό το προσεχές διάστημα, αν βέβαια κυλήσουν όλα ομάδα και δεν υπάρξουν απρόοπτα.

Οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας

Με τον Αύγουστο να φεύγει και τις επίσημες υποχρεώσεις να πλησιάζουν (αν και όλα δείχνουν πως θα αναβληθεί η σέντρα του πρωταθλήματος που είχε προγραμματιστεί για τις 12 Σεπτεμβρίου), οι «πράσινοι» θα φορτσάρουν για να κλείσουν τις τρεις τελευταίες τους μεταγραφές. Οι θέσεις που ψάχνουν να καλύψουν είναι για αριστερό και δεξιό μπακ, όπως και κεντρικό χαφ. svg%3E

Η περίπτωση του Γκαμπριέλ Ρόχας

Η περίπτωση του Γκαμπριέλ Ρόχας παρουσιάζει δυσκολίες. Αν και η Σαν Λορέντζο αρχικά δεν τον υπολόγιζε και εκείνος προπονείτο με τους υπό παραχώρηση παίκτες, ενημερώθηκε πως μετά την αποχώρηση δύο αριστερών μπακ από το ρόστερ, μπορεί να παραμείνει για να διεκδικήσει τη θέση βασικού με τον Μπρούνο Πιτόν. Ο 23χρονος Αργεντινός φέρεται να είναι σε δίλημμα, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει κάνει σαφές πως θέλει να τον αποκτήσει. svg%3E

Τι γίνεται με τον Ντιόγκο Βιάνα;

Όσον αφορά στον Ντιόγκο Βιάνα, στην Πορτογαλία επιμένουν πως ο 30χρονος δεξιός μπακ οδεύει προς το «τριφύλλι», αλλά το θέμα δεν είναι τόσο απλό. To όνομά του «παίζει» για τον Παναθηναϊκό από τις αρχές του μήνα, όταν δημοσιογράφοι από την Πορτογαλία τον έφεραν στο προσκήνιο. «Η μετακίνηση του Ντιόγκο Βιάνα στον Παναθηναϊκό είναι πολύ κοντά στο να κλείσει», αναφέρει χαρακτηριστικά η έγκυρη εφημερίδα. Ο Βιάνα είναι μία από τις περιπτώσεις που σίγουρα έχει τσεκάρει ο Ρόκα. svg%3E

Υπάρχει και ο Μπενιάτ Ετσεμπαρία

Για τον κεντρικό μέσο διακαής πόθος είναι ο Μπενιάτ Ετσεμπαρία, σύμφωνα με το sport-fm. Ο 33χρονος μέσος δέχεται το πρέσινγκ του Τσάβι Ρόκα, τον οποίο έχει ενημερώσει πως αναζητεί μια πρόταση από καλύτερο πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει προκύψει κάτι που θα άρεσε, ενώ το ενδιαφέρον της Ναντ έχει μείνει σε φιλολογικό επίπεδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments