Lifestyle

Αυτός είναι η φωνή του Big Brother

Αυτός είναι η φωνή του Big Brother
Αυτός είναι ο άνθρωπος πίσω από τη φωνή του νέου κύκλου του Big Brother.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Big Brother επέστρεψε στην Ελληνική τηλεόραση. Αυτή τη φορά το γνωστό ριάλιτι προβάλλεται από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Εκτός από τον κεντρικό παρουσιαστή, το πρότζεκτ περιλαμβάνει και τον μεγάλο αδερφό. Πρόκειται για την φωνή που καθοδηγεί τους παίκτες, ενώ είναι ο ίδιος τον οποίο ακούνε στο δωμάτιο επικοινωνίας. Στο πρώτο επεισόδιο γνωρίσαμε τους παίκτες και φυσικά ακούσαμε και την βαριά φωνή του Big Brother.

Χρειάστηκε να περάσουν μόλις λίγες ώρες για να μάθουμε ποιος κρύβεται πίσω από τη συγκεκριμένη φωνή και μάλιστα έχει σχέση με την Έλενα Παπαρίζου. Πρόκειται για τον Γιάννη Ράμο, που είναι ξάδερφος της τραγουδίστριας και θα δίνει οδηγίες, θα κάνει παρατηρήσεις και θα τιμωρεί τους παίκτες όταν παραβιάζουν τους κανονισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά ο ΣΚΑΙ ήθελε να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά του, αλλά δεν τα κατάφερε.

Το Voice και η Έλενα Παπαρίζου

Ο Γιάννης Ράμος έχει συνεργαστεί με την Έλενα Παπαρίζου και στο Voice .Με την αγαπημένη του εξαδέλφη Έλενα Παπαρίζου έχουν στενή σχέση και μάλιστα συνυπήρξαν επαγγελματικά στο ριάλιτι τραγουδιού. Μάλιστα, είχαν βρεθεί και οι δυο καλεσμένοι στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After dark» τον περασμένο Δεκέμβριο, όπου όπως αποκάλυψαν δεν ήταν λίγες οι φορές που διαφώνησαν έντονα, κυρίως για την επιλογή των τραγουδιών των διαγωνιζομένων.

Ο ίδιος έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση, Γλωσσολογία στο Πανεπιστήμιο του Gothenburg στη Σουηδία, και παράλληλα Υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη και στο Studio NAMA της Ελένης Σκότη. Σαν ηθοποιός είχε εμφανιστεί σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις (Θέατρο επί Κολωνώ, Εθνικό Θέατρο, ΚΘΒΕ), έχει μεταφράσει θεατρικά έργα κυρίως σκανδιναβικά (σουηδικά, δανέζικα, νορβηγικά), είχε τη μουσική επιμέλεια σε θεατρικές παραγωγές, ενώ συμμετείχε σε κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές (Λατρεμένοι μου γείτονες, Μου το κρατάς μανιάτικο κ. ά.).

Στις οθόνες μας καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη από τις 23.00 – 01.00

Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς Internet, social media και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα. Η συμβίωση θα τους κάνει να επαναπροσδιορίσουν τις αξίες τους; Θα καταφέρουν άραγε να δείξουν στο τηλεοπτικό κοινό τον πραγματικό τους εαυτό; Ποιος θα καταφέρει να φτάσει ως το τέλος; Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ;

Να αναφέρουμε πως το δημοφιλέστερο, παγκοσμίως, ριάλιτι έρχεται ανανεωμένο και ανατρεπτικό, καθημερινά απο Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη από τις 23.00 – 01.00 και τις Παρασκευές στις 21.00, όπου ο Χάρης Βαρθακούρης θα παρουσιάζει το live show κατά τη διάρκεια του οποίου ένας παίκτης κάθε εβδομάδα θα αποχωρεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments