Αθλητισμός

Βόλος: Λόπεθ και Αραούζο στην λίστα για την τεχνική ηγεσία

Βόλος: Λόπεθ και Αραούζο στην λίστα για την τεχνική ηγεσία
Βόλος: Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη ξεκινήσει διαδικασίες για να βρεθεί ο επόμενος τεχνικός της ομάδας.

Μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά στη Super League όλα μπορούν να γίνουν. Όπως για παράδειγμα να απολυθεί ένας προπονητής πριν προλάβει να δείξει τα δείγματα γραφής της ομάδας του. Η πρώτη ομάδα που προχώρησε σε αλλαγή προπονητή είναι ο Βόλος. Οι άνθρωποι της ομάδας πήραν την απόφαση να μη συνεχίσουν με τον Σάκη Τσιώλη μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την Παναχαϊκή. Μερικές ώρες αργότερα ανακοινώθηκε επίσημα η λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Πλέον ο Βόλος καλείται να βρει προπονητή λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι ιθύνοντες της ομάδας της Μαγνησίας εξετάζουν δύο περιπτώσεις προπονητών από την Ιβηρική καθώς πρόθεση τους είναι να βρουν έναν νέο και εξελίξιμο προπονητή. Το πλάνο του συλλόγου είναι να βρεθεί ένας νεαρός που θα δει τον Βόλο σαν μια πρόκληση στην καριέρα του.

Αυτοί είναι οι δυο υποψήφιοι

Ο λόγος για τον Ισπανό Άνχελ Λόπεθ, αλλά και με τον Πορτογάλο Ζοσέ Αραούζο με τους οποίους μέχρι στιγμής έχουν γίνει επαφές. Ο πρώτος είναι 37 ετών κάθισε για πρώτη φορά σε πάγκο στην Ουέλβα, στην συνέχεια ακολούθησαν η Εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέας, αλά και η Ντεφλίν από το Εκουαδόρ στην οποία και βρισκόταν μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ στο παρελθόν είχε υπάρξει βοηθός στις Χετάφε, Πετρολούλ, Γκουανγκζού και Αλ Σαμπάμπ.

Όσον αφορά τον δεύτερο είναι προπονητής, ο οποίος δεν διαθέτει εμπειρία από πάγκο πρώτης ομάδας. Ο ίδιος εδώ και μία δεκαετία εργαζόταν στην ακαδημίες της Μπράγκα, έχοντας περάσει από όλες τις μικρές ομάδες του πορτογαλικού συλλόγου, με εξαίρεση την σεζόν 2014-15 όταν και ανέλαβε προπονητής της Κ17 της Παλμέιρας.

Την ίδια ώρα τα μεταγραφικά της ομάδας συνεχίζονται κανονικά και εντός της ημέρας αναμένεται στο Βόλο ο Περέα. Ο Κολομβιανός επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν υπολογίζεται από τον Ντάνι Πογιάτος και θα πάει στην ομάδα του Αχιλλέα Μπέου προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να μπορέσει να επιστρέψει έτοιμος να διεκδικήσει θέση βασικού. Η μεταγραφή αναμένεται να επισημοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments