Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στην τελική ευθεία για Πέπε και Ροντρίγκες

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στην τελική ευθεία για Πέπε και Ροντρίγκες
Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές των Πέπε και Ροντρίγκες.

Ο τελικός Κυπέλλου δεν έγινε ούτε την Κυριακή όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένος εξαιτίας του κρούσματος κορωνοϊού που βρέθηκε στον Ολυμπιακό. Οι άνθρωποι της ομάδας συνεχίζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ενόψει των Ευρωπαϊκών παιχνιδιών που έχουν μπροστά τους οι “ερυθρόλευκοι”. Τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς είναι ξεκάθαρα για τις θέσεις που επιθυμεί να ενισυχθεί η ομάδα του. Πρόκειται για έναν χαφ με δημιουργικές αρετές, αλλά και έναν εξτρέμ που θα δώσει ταχύτητα και ποιότητα στα άκρα.

Για το χώρο του κέντρου το μεγάλο φαβορί είναι ο Πέπε. Συγκεκριμένα κάποια διαδικαστικά ζητήματα φαίνεται πως έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πέπε στον Ολυμπιακό. Όπως γράφει το «Φως των Σπορ», οι Πειραιώτες έχουν προχωρήσει αρκετά την υπόθεση του Πορτογάλου μέσου και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν έρθει στα 4 εκατ. ευρώ με την Γκιμαράες.

Τον 23χρονου μέσο είχε ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς, ώστε να καλυφθεί άμεσα το κενό που αφήνει με την αποχώρησή του ο Γκιγιέρμε. Από τη στιγμή που λυθούν τα γραφειοκρατικά θέματα, ο παίκτης θα πάρει το αεροπλάνο και θα έρθει στην Ελλάδα για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές-εργομετρικές εξετάσεις, προτού υπογράψει το τετραετούς διάρκειας συμβόλαιό του.

Φουλάρει για για Ροντρίγκες

Για τα άκρα της επίθεσης ο πρώτος στόχος παραμένει ο Γκάρι Ροντρίγκες που στο παρελεθόν έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να πάρουν ως δανεικό τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ, δίνοντας ένα ποσό που ξεπερνάει το 1,5 (από τα 2,5) εκατ. ευρώ που εισπράττει ο Αφρικανός εξτρέμ από τη Φενερμπαχτσέ.

Η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες δε φαίνεται πως είναι μεγάλη και ίσως σύντομα υπάρξουν θετικές εξελίξεις και σε αυτό το «μέτωπο». Σημαντικό ρόλο στην ιστορία παίζει και η επιθυμία του Ροντρίγκες να έρθει στην Ελλάδα, αλλά οι Τούρκοι κάνουν τα δικά τους… παζάρια για να πετύχουν την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος ο παίκτης έχει ήδη δώσει τα χέρια με τους πρωταθλητές και με τον τρόπο του πιέζει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments