Ελλάδα

Αγγελική Ηλιάδη: Δημοσίευσε τα αποτελέσματα του τεστ κορωνοϊού – «Άλλο η δυσπιστία, άλλο η ανοησία»

Αγγελική Ηλιάδη: Δημοσίευσε τα αποτελέσματα του τεστ κορωνοϊού – «Άλλο η δυσπιστία, άλλο η ανοησία»
Αγγελική Ηλιάδη: Η τραγουδίστρια είχε ξομολογηθεί ότι πριν νοσήσει ήταν καχύποπτη σχετικά με την πανδημία και τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε η Αγγελική Ηλιάδη. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η τραγουδίστρια μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram πριν από λίγες ημέρες, τονίζοντας πως το πιο δύσκολο για εκείνη είναι ότι πρέπει να βρίσκεται μακριά από τα παιδιά της. Παράλληλα, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι πριν νοσήσει ήταν καχύποπτη σχετικά με την πανδημία και τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Καχύποπτοι, όμως, φαίνεται πως είναι και ορισμένοι διαδικτυακοί φίλοι της, οι οποίοι αμφισβητούν την Αγγελική Ηλιάδη. Ως απάντηση, η τραγουδίστρια μέσω νέου στόρι στο Instagram, έδειξε τα αποτελέσματα των εξετάσεών της γράφοντας αγανακτισμένη: «Άλλο πράγμα η δυσπιστία και άλλο η ανοησία. Επειδή έχει κουράσει το θέμα και δεν αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για την υγεία μας και επειδή επίμονα μου το ζητήσατε… ορίστε… προσοχή…. προσοχή» έγραψε.

Η Αγγελική Ηλιάδη πριν λίγες μέρες έκανε γνωστό ότι νοσεί από κορωνοϊό μέσω των social media και μοιράστηκε τις πρώτες τις σκέψεις, ότι αυτό που την ενοχλεί περισσότερο είναι ότι της λείπουν τα δυο παιδιά της που αναγκαστικά μένουν μακριά της μέχρι να φύγει ο κίνδυνος

«Μου λείπετε τόσο πολύ παιδάκια μου @babis_laza ανυπομονώ να σας πάρω αγκαλιά και να μπορώ και πάλι να σας φροντίσω…αφού πρώτα θα έχω φροντίσει την υγεία μου Φίλοι μου ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι διατρέχουμε τον ίδιο κίνδυνο πάντα με απρόβλεπτες συνέπειες….ο κάθε άνθρωπος ο κάθε οργανισμός αντιδρά και προσβάλλεται διαφορετικά…φοράμε μάσκα παντού τηρούμε τους κανόνες υγιεινής…σεβόμαστε τον εαυτό μας την οικογένεια μας…όλους τους συνανθρώπους μας…χωρίς υπερβολές …τρελά και άγχος απλά προσέχουμε….μπορούμε και να δουλεύουμε μπορούμε και να διασκεδάζουμε…μπορούμε να κάνουμε τα πάντα με προσοχή και σεβασμό…λίγους μήνες πίσω θυμάμαι δεν το πίστευα …η έστω πίστευα ότι είναι κάτι απλό δίχως σημασία… κάτι που δεν αποτελεί κίνδυνο…έχουν περάσει 12 μέρες από τότε που νόσησα…12 πολύ δύσκολες μέρες για μένα…στις 24 του μήνα την Δευτέρα βγήκα θετική στον COVID…το διαισθανομουν πριν πάρω τα αποτελέσματα γιατί αυτό που ένιωθα έχοντας όλα τα συμπτώματα ήταν υπερβολικά δυσάρεστο και καθόλου φυσιολογικό…και αναμφισβήτητα επικίνδυνο…είναι ευλογία να νιώθεις να αισθάνεσαι υγιής…να αναπνέεις δίχως δυσκολία…να γελάς να χαίρεσαι την ζωή…θλίβομαι για όλους τους συνανθρώπους μου που ταλαιπωρούνται από τον ιό…είτε πιο βαριά είτε πιο ήπια…θλίβομαι για τους συνανθρώπους μου που μετά από τόσους θανάτους δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα…δεν προσέχουν δεν προστατεύουν και δείχνουν τόσο προκλητικά την ανευθυνότητα και την αδιαφορία τους…ας σεβαστούμε το δωρώ της ζωή λίγο παραπάνω….για το κάλο όλων….σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον την αγάπη σας και τα μηνύματα συμπαράστασης»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments