Ελλάδα

Αττικόν: Ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια και μετά αυτοκτόνησε

Αττικόν: Ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια και μετά αυτοκτόνησε
Αττικόν: Ασθενής μαχαίρωσε νοσοκόμα στο νοσοκομείο Αττικόν και έπειτα αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 5ο όροφο.

Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο Αττικόν. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, ένας ασθενής επιτέθηκε με μαχαίρι σε νοσηλεύτρια και έπειτα έπεσε από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου, βάζοντας τέλος στη ζωή του. Όπως ανέφερε ο κ. Γιαννάκος στο OPEN, ένας άνδρας περίπου 55 ετών, που νοσηλευόταν στην καρδιολογική κλινική, επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι νοσηλεύτρια.

Στη συνέχεια αυτοκτόνησε πηδώντας στο κενό από τον 5ο όροφο. Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά την επίθεση. Έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Η γυναίκα δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές από τον ασθενή, ο οποίος φέρεται να κρυβόταν πίσω από πόρτα και να της επιτέθηκε όταν αυτή μπήκε στο δωμάτιο ύστερα από κλήση που είχε δεχτεί για βοήθεια. Τότε ήταν που ο δράστης την μαχαίρωσε πισώπλατα τραυματίζοντας την σοβαρά. Οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες καθώς ούτε και τα κίνητρα που οδήγησαν τον άντρα σε αυτήν την πράξη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments