Αθλητισμός

Βόλος μεταγραφές: Στην ομάδα της Μαγνησίας καταλήγει ο Νίκο Μαρτίνες

Βόλος μεταγραφές: Στην ομάδα της Μαγνησίας καταλήγει ο Νίκο Μαρτίνες
Βόλος μεταγραφές: Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ομάδα της Μαγνησίας αναμένεται να καταλήξει ως ελεύθερος ο Νίκο Μαρτίνες του Άρη.

Ο Βόλος, εκτός απροόπτου, θα είναι η επόμενη ποδοσφαιρική στέγη του Νίκο Μαρτίνες που φαίνεται ότι μένει ελεύθερος από τον Άρη. Σύμφωνα με όσα γράφει το sport24.gr, σε συμφωνία με τον παίκτη έχει έρθει η ομάδα της Μαγνησίας, με τον 33χρονο μέσο να είναι η δεύτερη μεταγραφή μετά τον Περέα που είχε προαναγγείλει ο Αχιλλέας Μπέος πριν από μια εβδομάδα, στην παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ομάδας.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής που στη Super League έχει φορέσει τη φανέλα του Παναιτωλικού και του Άρη όπου τη σεζόν 2019-20 είχε 23 συμμετοχές και ένα γκολ στο πρωτάθλημα, αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Βόλου. Αυτή ίσως είναι η τελευταία μεταγραφή για την ομάδα της Μαγνησίας αν και όλα ίσως εξαρτηθούν και από τον νέο προπονητή και τις διαπιστώσεις που θα κάνει σε σχέση με το ρόστερ της ομάδας του Βόλου.

Την περασμένη Παρασκευή ο Βόλος σε εκδήλωση παρουσίασε τους 13 νεοααποκτηθέντες (τότε) ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων. Εν συνεχεία παρουσιάστηκαν οι παίκτες, αρχικά δύο ποδοσφαιριστές από την Κ19 που έκαναν επαγγελματικό συμβόλαιο και ακολούθησαν οι 13 νέοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Η παρουσίαση των παικτών μάλιστα ολοκληρώθηκε με τον Σωτήρη Νίνη καθώς ο Έλληνας διεθνής αποτελεί το μεγαλύτερο όνομα που προστέθηκε το φετινό καλοκαίρι στο ρόστερ της ομάδας του Βόλου και αναμένεται να έχει καθοριστικό ρόλο στο πως θα παρουσιαστεί ο σύλλογος της Μαγνησίας στο νέο πρωτάθλημα.

«Είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα έχει μια καλύτερη χρονιά φέτος και πολλές επιτυχίες και επειδή είναι αρκετοί δημοσιογράφοι εδώ να πω πως οι μεταγραφές δεν τελείωσαν, περιμένετε ακόμα δύο τουλάχιστον μεταγραφές», είχε πει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Δείτε βίντεο από την παρουσίαση που οργάνωσε ο Βόλος

Μετά τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Χουάν Χοσέ Περέα σήμερα το μεσημέρι. Στην ανακοίνωσή του ο Βόλος ανέφερε:  «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του Χουάν Χοσέ Περέα, ο οποίος σήμερα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο 20χρονος Κολομβιανός επιθετικός στο περσινό πρωτάθλημα αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό όπου είχε 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας και 3 τέρματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments