Αθλητισμός

Ολυμπιακός κλήρωση: Ο νικητής του Ομόνοια – Ερυθρός Αστέρας στον δρόμο των Πειραιωτών

Ολυμπιακός κλήρωση: Ο νικητής του Ομόνοια – Ερυθρός Αστέρας στον δρόμο των Πειραιωτών
Ολυμπιακός κλήρωση: Η Ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ομόνοια – Ερυθρός Αστέρας στο δρόμο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του έμαθε ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίζουν στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ τον νικητή του ζευγαριού Ομόνοια – Ερυθρός Αστέρας στο δρόμο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι  αναμετρήσεις είναι διπλές και θα πραγματοποιηθούν 22-23 και 29-30 Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός συμμετέχει απευθείας στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ χάρη στην πρόκριση της Λιόν στα προημιτελικά του περσινού Final-8, αλλά και του γεγονότος πως τελικά δεν κατέκτησε το τρόπαιο. Αν τελικά η Ελληνική ομάδα πάρει την πρόκριση για τους ομίλους της διοργάνωσης θα μπει στο τρίτο από τα τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα δώσουν την πρώτη αναμέτρηση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 22 ή 23 Σεπτεμβρίου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί εκτός έδρας στις 29 ή 30 του μήνα.

Με Κράσνονταρ ο ΠΑΟΚ, αν αποκλείσει την Μπενφίκα

Την Κράσνονταρ θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Champions League, εφόσον ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Μπενφίκα στον γ΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, όπως προέκυψε από τη σημερινή (1/9) κλήρωση στην έδρα της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας. Ο «Δικέφαλος» θα δώσει την πρώτη αναμέτρηση στη Ρωσία στις 22 ή 23 Σεπτεμβρίου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα στις 29 ή 30 του μήνα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των πλέι οφ του Champions League

Με Κόλος Κοβαλίβκα ο Άρης, με Απόλλωνα Λεμεσού ο ΟΦΗ

Απέφυγαν τα πολύ δύσκολα ο Άρης και ο ΟΦΗ στην κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Με την Κόλος Κοβαλίβκα από την Ουκρανία θα παίξουν οι Θεσσαλονικείς, με τον Απόλλωνα Λεμεσού οι Κρητικοί. Τα ματς είναι μονά με Άρη και ΟΦΗ να υποδέχονται τις αντιπάλους τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στο «Γεντί Κουλέ» αντίστοιχα, στις 17 Σεπτεμβρίου. Θυμίζουμε ότι σε λίγη ώρα θα μάθει τον αντίπαλο της για το Europa League και η ΑΕΚ. Για την ακρίβεια θα μάθει τα ζευγάρια από τα οποία θα προκύψει το αντίπαλος της. Τα πιθανά ζευγάρια είναι τα εξήςΣεντ Γκάλεν, Μπόντο Γκλομτ ή Ζαλγκίρις και Ντουνάτσκα Στρέντα ή Γιάμπλονετς που είναι οι αδύναμες το γκρουπ και σίγουρα δεν επιθυμεί την Ελβετική ομάδα παρότι φυσικά δεν φοβάται καμία από τις τρεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments