Ελλάδα

Μόνικα Μπελούτσι: H ηθοποιός μίλησε για την παράστασή της στο Ηρώδειο

Μόνικα Μπελούτσι: H ηθοποιός μίλησε για την παράστασή της στο Ηρώδειο
Μόνικα Μπελούτσι: Αν και η εμφάνισή της στο Ηρώδειο θα είναι η πρώτη για τη Μόνικα Μπελούτσι, η Ιταλίδα ηθοποιός επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα.

Για τη Μαρία Κάλλας, την οποία σέβεται ως καλλιτέχνιδα και ως προσωπικότητα, για την πρώτη εμφάνισή της σε θεατρική σκηνή, στο Ηρώδειο, καθώς και για την Ελλάδα, που αγαπά, μίλησε, μεταξύ άλλων, η Μόνικα Μπελούτσι, σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ.

Κατόπιν μεγάλης ζήτησης, το ΚΑΣ ενέκρινε την προσθήκη μιας επιπλέον βραδιάς και έτσι οι νέες και μοναδικές ημερομηνίες διεξαγωγής της παράστασης, με τη Μόνικα Μπελούτσι στον ρόλο της Μαρία Κάλλας είναι στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2020.

Η Μόνικα Μπελούτσι για τον ρόλο της Μαρία Κάλλας

Η Μόνικα Μπελούτσι αναφέρθηκε με θέρμη και θαυμασμό στην Ελληνίδα καλλιτέχνη και στην ερώτηση ποια είναι τα κοινά της με την Μαρία Κάλλας απάντησε: «Η Μαρία Κάλλας ήταν μια μεγάλη ντίβα και τη σέβομαι ως προσωπικότητα και ως καλλιτέχνιδα. Είναι πολύ δύσκολο να συγκριθώ μαζί της. Νομίζω ότι ο Τομ Βολφ (σκηνοθέτης της παράστασης) με επέλεξε επειδή είναι το μεσογειακό μέρος μου που με κάνει να του τη θυμίζω».

«Την προσεγγίζω με μεγάλη ταπεινότητα γιατί τη σέβομαι τόσο»πρόσθεσε. Σύμφωνα με τη Μόνικα Μπελούτσι «η παράσταση αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά και πρόκληση για μένα. Θα είναι μια εξαιρετική συναισθηματική εμπειρία και περιμένω αυτή τη στιγμή, γιατί πιστεύω ότι πρόκειται να συμβεί κάτι μαγικό», τόνισε χαρακτηριστικά. Στην ερώτηση εάν έγραφε ένα γράμμα στη Μαρία Κάλλας, τι θα τη ρωτούσε, η Μόνικα Μπελούτσι απάντησε ότι είναι σίγουρη πως η μεγάλη ντίβα είχε κρατήσει πολλά μυστικά για τον εαυτό της και θα ήθελε να μάθει γι’ αυτά.

« Είμαι κόρη δύο πολιτισμών, της Ελλάδας και της Ιταλίας»

Αν και η εμφάνισή της στο Ηρώδειο θα είναι η πρώτη για τη Μόνικα Μπελούτσι, η Ιταλίδα ηθοποιός επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα. «Λατρεύω την Ελλάδα, όταν είμαι στην Ελλάδα νιώθω σαν στο σπίτι μου» παραδέχεται. Όπως λέει «ίσως δεν είναι σύμπτωση που υποδύομαι την Μαρία Κάλλας που ήταν Ελληνίδα και ίσως είναι στην κουλτούρα μας η όλη σχέση μεταξύ της Ιταλίας και της Ελλάδας, μεταξύ της Ρώμης και της Αθήνας. Νομίζω πως είμαι κόρη αυτών των δύο πολιτισμών».

«Προτιμώ να κρίνομαι, παρά να κρίνω»

Έπειτα από τόσα χρόνια λαμπρής καριέρας στον κινηματογράφο, η Μόνικα Μπελούτσι αρνείται να μιλήσει η ίδια για τον εαυτό της. «Δεν μου αρέσει να περιγράφω τον εαυτό μου, προτιμώ να κρίνομαι, παρά να κρίνω» λέει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments