Αθλητισμός

Abola Σεμέδο Ολυμπιακός: «Συζητούν με την Μπενφίκα οι Πειραιώτες»

Abola Σεμέδο Ολυμπιακός: «Συζητούν με την Μπενφίκα οι Πειραιώτες»
Abola Σεμέδο Ολυμπιακός: Δημοσίευμα από την Πορτογαλία θέλει τους «αετούς» να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους «ερυθρολεύκους» για τον κεντρικό αμυντικό.

Επανέρχεται, όπως φαίνεται, το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Σύμφωνα με την Abola, η οποία αφιερώνει το σημερινό της πρωτοσέλιδο στον 26χρονο στόπερ, οι «αετοί» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, ο τίτλος της γνωστής εφημερίδας είναι πως «προχωράει για Ρούμπεν Σεμέδο» η δευτεραθλήτρια Πορτογαλίας. «Ο προπονητής θέλει και άλλο κεντρικό αμυντικό και ο Πορτογάλος μπορεί να φτάσει με ευνοϊκές συνθήκες», προσθέτει στην πρώτη της σελίδα. Σημειώνεται πως για την ώρα από τον Ολυμπιακό τηρούν στάση αναμονής, για το θέμα.

Το πρωτοσέλιδο της Abola:

Στο κόλπο και η Πόρτο:

Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία ήθελαν και την Πόρτο να ενδιαφέρεται για τον “ερυθρόλευκο” παίκτη. Οι “δράκοι” μάλιστα έγραφαν πως ετοιμάζουν το τελικό τους “χτύπημα” για τον Σεμέδο, προσφέροντας σε πρώτη φάση μόνο χρήματα στον Ολυμπιακό και όχι έμψυχα ανταλλάγματα.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πορτογάλος στόπερ προέρχεται από μια «γεμάτη» σεζόν με 44 συμμετοχές και 5 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στο Φάληρο υπήρξε μία από τις αμυντικές κολώνες των «ερυθρόλευκων», παρότι έβγαλε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Μπορεί το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται σε τρία χρόνια, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει το παράθυρο της μεταγραφής του να παραμένει ορθάνοιχτο και να υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να βαδίσει στα χνάρια των Τσιμίκα, Γκιγιέρμε και να περάσει την πόρτα της εξόδου. Φτάνει βεβαίως να βρεθεί σύλλογος που θα ικανοποιήσει τα «θέλω» του Ολυμπιακο, ο οποίος είχε ξοδέψει 4,5 εκατομμύρια ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για την αγορά του από τη Βιγιαρεάλ, με την ισπανική ομάδα να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης (30%) ενώ ένα μικρό ποσοστό έχει κρατήσει και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Πορτογάλος έκανε το ντεμπούτο του στο φιλικό με την Χάποελ Μπερ Σεβά στις 29 Ιουνίου του 2019, ενώ το επίσημο ντεμπούτο του πραγματοποιήθηκε στον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ στις 23 Ιουλίου του 2019 εναντίον της Βικτόρια Πλζεν. Στις 30 του μήνα, ξανά εναντίον της Βικτόρια Πλζεν, στον επαναληπτικό αγώνα σκόραρε το πρώτο του γκολ σε μια εύκολη επικράτηση του Ολυμπιακού με 4-0 στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Δέχτηκε την πρώτη του κόκκινη κάρτα στην εκτός έδρας νίκη με 0-1 εναντίον του ΟΦΗ στο 90+6′ μετά την λήξη του αγώνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments