Αθλητισμός

Γκάρι Ροντρίγκες: «Θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό»

Γκάρι Ροντρίγκες: «Θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό»
Γκάρι Ροντρίγκες: Με την «ερυθρόλευκη» φανέλα θα αγωνίζεται σύντομα ο 30χρονος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αλ Ιτιχάντ.

Στον Ολυμπιακό είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Γκάρι Ροντρίγκες, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αλ Ιτιχάντ, Χουσεΐν Ελ Σερίφ.  Ο πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ είναι ο μεγάλος στόχος των Πειραιωτών και όπως φαίνεται η υπόθεσή του βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Μιλώντας σε τουρκικά ΜΜΕ ο εκπρόσωπος της Αλ Ιτιχάντ, στην οποία ανήκει ο παίκτης αγωνιζόμενος ως δανεικός στη Φενέρμπαχτσε, ανέφερε πως ο Ολυμπιακός θα είναι ο επόμενος σταθμός του 30χρονου άσου.

«Πιστεύω ότι θα κάνουμε μία συμφωνία και ο Γκάρι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης έχει δοθεί δανεικός στη Φενέρμπαχτσε και για την προσεχή περίοδο, ενώ δεν θέλει να επιστρέψει στην Αλ Ιτιχάντ. Γι’ αυτό η ομάδα θέλει να τον πουλήσει και να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χουσεΐν Ελ Σερίφ.

Τονίζεται πάντως ότι η περίπτωση του διεθνούς παίκτη από το Πράσινο Ακρωτήριο είναι δύσκολη, αφού εμπλέκεται και ο τουρκικός σύλλογος, στον οποίο έχει δοθεί ως δανεικός για δύο χρόνια ενώ το συμβόλαιό του με τους Κωνσταντινουπολίτες έχει διάρκεια ενός ακόμα έτους.

Ο παίκτης είναι γνωστός στη χώρα μας από το πέρασμά του στον ΠΑΟΚ. Στις 4 Αυγούστου 2015, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον “Δικέφαλο” και στις 23 Σεπτεμβρίου 2015, σε ένα εντός έδρας ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ σημείωσε το πρώτο του γκολ στη Σούπερ Λιγκ. Στις 11 Ιανουαρίου 2016, ο ΠΑΟΚ απέρριψε την προσφορά της Αλ Αχλί ύψους 1,7 εκατομμυρίων ευρώ. Τελείωσε τη σεζόν με 7 γκολ και ήταν ο τρίτος κορυφαίος σκόρερ του συλλόγου. Στις 24 Νοεμβρίου 2016, στα τελευταία δευτερόλεπτα του εκτός έδρας αγώνα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ εναντίον της Φιορεντίνα, ο Ροντρίγκες προχώρησε στο γήπεδο, έκοψε στα αριστερά και σούτερα στην οροφή των διχτυών, δίνοντας στην ομάδα του μια απίστευτη νίκη με 3-2.

Στις 9 Ιανουαρίου 2017, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επίσημα τη μεταγραφή του στη Γαλατασαράι έναντι 3,7 εκατομμυρίων ευρώ ωστόσο στις 6 Ιανουαρίου 2019 εντάχθηκε στην Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ. Μερικούς μήνες μετά και συγκεκριμένα στις 13 Ιουλίου 2019, η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ροντρίγκες για δύο χρόνια από την Αλ Ιτιχάντ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments