Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Super League: Αίτημα του Αλαφούζου να παίξει εκτός έδρας το «τριφύλλι» στην πρεμιέρα

Παναθηναϊκός Super League: Αίτημα του Αλαφούζου να παίξει εκτός έδρας το «τριφύλλι» στην πρεμιέρα
Παναθηναϊκός Super League: Ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε να παίξει το «τριφύλλι» εκτός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος λόγω των εργασιών που γίνονται στο ΟΑΚΑ.

Όπως έγινε σήμερα γνωστό, κανονικά θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League το τριήμερο 11, 12 και 13 Σεπτεμβρίου. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος απηύθυνε αίτημα στη διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος η ομάδα του να παίξει εκτός έδρας στην πρεμιέρα της σεζόν. Ποιος ο λόγος;

Η αιτία είναι ότι στο ΟΑΚΑ συνεχίζονται και αναμένεται να είναι ακόμα σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης και βελτίωσης του χλοοτάπητα του γηπέδου. Έτσι, ο Γιάννης Αλαφούζος κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Λίγκας, ζήτησε οι «πράσινοι» να μην παίξουν εντός έδρας στο πρώτο ματς τους για τη Super League. Αν ο Παναθηναϊκός έπρεπε να δώσει εντός έδρας το πρώτο ματς της σεζόν θα έπρεπε να αναζητήσει έδρα, καθώς ούτε η Λεωφόρος είναι ακόμα 100% έτοιμη (έχει δηλωθεί ως δεύτερη έδρα).

Η ανακοίνωση της Super League για την έναρξη του πρωταθλήματος αναφέρει:

«Επικυρώθηκε ομόφωνα η εγγραφή της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ως μέλους του Συνεταιρισμού, η οποία θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Super League Interwetten αγ. περιόδου 2020-21. Λόγω μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

H 1η αγωνιστική για το Πρωτάθλημα Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2020-21 θα διεξαχθεί το τριήμερο 11,12,13 Σεπτεμβρίου 2020. Αποφασίστηκε ότι η ηλεκτρονική Κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγων. περιόδου 2020-21 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 7:00 μ.μ. στα Κεντρικά της Super League, υπό την αίρεση της έγκρισης της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγων. περιόδου 2020-21».

Να θυμίσουμε ότι κανονικά θα γίνει και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας αφού αποφεύχθηκε (για την ώρα) νέο αδιέξοδο. Το παιχνίδι, που έχει περάσει από «χίλια κύματα», θα φιλοξενηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00 η ώρα. Η Ελληνική Αστυνομία για άλλη μια φορά δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του ματς στη Ριζούπολη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2019-2020 μεταξύ των ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., σύμφωνα με την από 42/31.08.2020 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» Βόλου με ώρα έναρξης 21:00».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments