Αθλητισμός

Panathinaikos TV: Θα δείξει το φιλικό του «τριφυλλιού» με τον ΠΑΟΚ αντί 2,5 ευρώ

Panathinaikos TV: Θα δείξει το φιλικό του «τριφυλλιού» με τον ΠΑΟΚ αντί 2,5 ευρώ
Panathinaikos TV: Οι «πράσινοι» συνεχίζουν να τεστάρουν το νέο κανάλι που δημιουργήθηκε για να δείχνει τα παιχνίδια της ομάδας μετά τη μη συμφωνία με τη NOVA.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα συγκρουστούν σε ένα δυνατό φιλικό πριν από την έναρξη της Super League, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα. Πρόκειται για ένα φιλικό ανάμεσα σε κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος, κάτι που δεν συνηθιζόταν τα τελευταία χρόνια.

Τον σπουδαίο φιλικό αγώνα, «πρόβα τζενεράλε» εν όψει της νέας σεζόν στη Super League, θα δείξει το Panathinaikos TV. Είναι ο τέταρτος αγώνας που θα μεταδοθεί από το νεοσύστατο «πράσινο» κανάλι που έχει μεταδώσει ακόμα τα φιλικά του «τριφυλλιού» με Μαρκό, ΟΦΗ και Λαμία. Στο τελευταίο υπήρχε και μια συμβολική τιμή, των δέκα λεπτών του ευρώ για όσους ήθελαν να το παρακολουθήσουν μετά την εγγραφή τους στην πλατφόρμα.

Τώρα, όποιος θέλει να δει το ματς του Παναθηναϊκού με τον «Δικέφαλο του Βορρά», θα πρέπει να δώσει 2,5 ευρώ. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» θέλουν να τσεκάρουν τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει το σύστημα, κάνοντας και μια τελευταία πρόβα πριν από τη σέντρα του πρωταθλήματος. Να θυμίσουμε ότι στο πρώτο ματς που έδειξε το Panathinaikos TV υπήρξαν μερικά προβλήματα στη μετάδοση, ενώ δόθηκε από ένα σημείο και μετά η επιλογή να παρακολουθεί κανείς από το YouTube.

Χρειάζεται να σημειωθεί ότι το ματς θα αναμεταδοθεί από την Cosmote TV, όπως και τα προηγούμενα φιλικά. Για όσους έχουν συνδρομή στην Cosmote TV δεν θα υπάρξει χρέωση και θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ανοιχτά και με τον ίδιο τρόπο με τα προηγούμενα, το φιλικό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Χρέωση θα υπάρχει από το Cosmote TV, μέσω της υπηρεσίας on demand, με την έναρξη των επίσημων εντός έδρας αγώνων του Παναθηναϊκού.

Όπως έγινε σήμερα γνωστό, κανονικά θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League το τριήμερο 11, 12 και 13 Σεπτεμβρίου. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος απηύθυνε αίτημα στη διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος η ομάδα του να παίξει εκτός έδρας στην πρεμιέρα της σεζόν. Ποιος ο λόγος;

Η αιτία είναι ότι στο ΟΑΚΑ συνεχίζονται και αναμένεται να είναι ακόμα σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης και βελτίωσης του χλοοτάπητα του γηπέδου. Έτσι, ο Γιάννης Αλαφούζος κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Λίγκας, ζήτησε οι «πράσινοι» να μην παίξουν εντός έδρας στο πρώτο ματς τους για τη Super League. Αν ο Παναθηναϊκός έπρεπε να δώσει εντός έδρας το πρώτο ματς της σεζόν θα έπρεπε να αναζητήσει έδρα, καθώς ούτε η Λεωφόρος είναι ακόμα 100% έτοιμη (έχει δηλωθεί ως δεύτερη έδρα).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments