Διεθνή

Τραμπ Σάρα Σάντερς: Σεξιστική πρόταση στη συνεργάτιδά του – «Κοιμήσου με τον Κιμ Γιονγκ Ουν»

Τραμπ Σάρα Σάντερς: Σεξιστική πρόταση στη συνεργάτιδά του – «Κοιμήσου με τον Κιμ Γιονγκ Ουν»
Τραμπ Σάρα Σάντερς: Δεν έχουν τέλος οι αδιανόητες ιστορίες γύρω από τον Αμερικανό πρόεδρο. Νέες αποκαλύψεις από την πρώην εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου.

Να «κοιμηθεί με τον Κιμ Γιονγκ Ουν» προέτρεψε ο Ντόναλντ Τραμπ τη Σάρα Σάντερς «για χάρη της ομάδας». Για το συγκεκριμένο γεγονός η πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου αναφέρεται στο βιβλίο της με τίτλο «Faith, Freedom and the Fight of Our Lives Inside the Trump White House».

Πιο συγκεκριμένα, το 2018, όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ συναντήθηκε με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, στη Σιγκαπούρη, έκανε αυτό το σχόλιο ως «αστείο» μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών και τα βλέμματα που φαίνεται να έριχνε ο Κιμ στη Σάντερς.

Όπως γράφει η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου όλα ξεκίνησαν όταν Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν, μιλούσαν για το ποδόσφαιρο γυναικών. «Όταν σήκωσα το βλέμμα μου και είδα ότι ο Κιμ με κοίταζε επίμονα. Οι ματιές μας διασταυρώθηκαν και ο Κιμ φάνηκε να μου κλείνει το μάτι. Σοκαρίστηκα. Κατέβασα αμέσως το βλέμμα μου και συνέχισα να κρατάω σημειώσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά η Σάρα Σάντερς.

Η συζήτηση στη λιμουζίνα του προέδρου

Στη συνέχεια η Σάντερς βρέθηκε στη λιμουζίνα του προέδρου των ΗΠΑ μαζί με τον τότε σύμβουλό του Τζον Κέλι, όπου και περιέγραψε το γεγονός. «Ο Κιμ Γιονγκ Ουν σου την έπεσε. Το έκανε. Στα αλήθεια στην έπεσε!», ήταν η αρχική αντίδραση του Τραμπ, που προφανώς δεν είχε αντιληφθεί το περιστατικό όταν συνέβη. «Κύριε πρόεδρε παρακαλώ σταματήστε», του απάντησε η Σάρα Σάντερς. Αμέσως μετά ο Τραμπ της πρότεινε να πάει στη Βόρεια Κορέα και να κάνει σεξ με τον ηγέτη της χώρας για «την ομάδα».

«Λοιπόν, Σάρα, κανονίστηκε. Θα πας στη Βόρεια Κορέα και θα ξαπλώσεις με τον Κιμ Γιονγκ Ουν και θα το κάνεις για την ομάδα. Θα λείψεις στον σύζυγο και τα παιδιά σου, αλλά θα γίνεις ηρωίδα για τη χώρα σου!», φαίνεται να είπε ο Αμερικανός πρόεδρος. Μάλιστα, συμπλήρωσε την «πρότασή του» προς τη Σάντερς με βροντερά γέλια. Είναι τραβηγμένη η ιστορία που διηγείται η Σάντερς, αλλά ποιος δεν μπορεί να την πιστέψει με βάση τα όσα έχει δηλώσει κατά καιρούς ο Αμερικανός πρόεδρος.

Να σημειωθεί ότι το βιβλίο της πρώην εκπρόσωπου Τύπου του Λευκού Οίκου θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ την ερχόμενη Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments