Αθλητισμός

Ανουάρ Παναθηναϊκός: Τον απέρριψε ο Πογιάτος

Ανουάρ Παναθηναϊκός: Τον απέρριψε ο Πογιάτος
Ανουάρ Παναθηναϊκός: Ο Μαροκινός δεν πρόκειται να επιστρέψει στο «τριφύλλι» αφού ο τεχνικός των «πράσινων» θεωρεί ότι δεν ταιριάζει στα πλάνα του.

Δεν πρόκειται να ξαναφορέσει τα πράσινα, τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν, ο Ανουάρ αφού ο Ντάνι Πογιάτος θεωρεί ότι δεν ταιριάζει με τα πλάνα του για το «τριφύλλι». Μάλιστα, ο παίκτης φαίνεται να πηγαίνει προς την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ.

Αυτό μεταφέρει το trifilara.gr, το οποίο αναφέρει ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τον τεχνικό διευθυντή Τσάβι Ρόκα για την απόφασή του. Θυμίζουμε ότι ο Μαροκινός άσος, με το ισπανικό διαβατήριο, ανήκει στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ από όπου τον είχε πάρει δανεικό ο Παναθηναϊκός για την περσινή σεζόν.

Το ίδιο σάιτ υποστηρίζει ότι ο Τσάβι Ρόκα είχε υποσχεθεί στον παίκτη ότι θα προσπαθούσε να μείνει στο «πράσινο» ρόστερ. Συγκεκριμένα γράφει: «Αν και ο Τσάβι Ρόκα διαβεβαίωνε τον Ανουάρ ότι θα έκανε ότι μπορούσε για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, τελικά το Τριφύλλι άφησε στην άκρη την περίπτωση του λόγω… Πογιάτος. Ο Ισπανός προπονητής θεωρεί ότι ο Ανουάρ δεν ταιριάζει στα αγωνιστικά του πλάνα και έχει ζητήσει από τον Ρόκα έναν κεντρικό μέσο με δημιουργικά χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα να “κοπεί” ο Ανουάρ, ο οποίος ήθελε να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και την ερχόμενη σεζόν». O Ανουάρ φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι 17 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, δίνοντας μία ασίστ.

Τι γίνεται με τον αριστερό μπακ

Ένας από τους παίκτες που εξετάζεται από τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» για τη θέση που ψάχνει παίκτη ο Παναθηναϊκός είναι ο έμπειρος διεθνής Νορβηγός, Χαϊτάμ Αλεσάμι.

Σύμφωνα με το σάιτ newspao.gr, ο παίκτης έχει προταθεί στο «τριφύλλι» και αναμένεται να τσεκαριστεί. Να σημειώσουμε ότι ο Αλεσάμι είχε ακουστεί πέρσι για τον ΠΑΟΚ με την υπόθεση, όμως, να μην προχωράει. Ο Νορβηγός αριστερός μπακ αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος μετά τη θητεία του στην Αμιάν οπότε είναι ανοιχτός σε προτάσεις για να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Γκέτεμποργκ φαίνεται να ενδιαφέρεται ζωηρά να τον αποκτήσει. Ο Αλεσάμι διακρίνεται για την ταχύτητά του και τις φαρμακερές του σέντρες. Συνολικά έχει παίξει 255 παιχνίδια με τις Σκέιντ, Φρέντρικσταντ, Γκέτεμποργκ, Παλέρμο και Αμιάν, ενώ έχει χριστεί και 28 φορές διεθνής με την Εθνική της χώρας του.

Ο Τσάβι Ρόκα συνεχίζει να έχει στην κορυφή της λίστας του τον Βίκτορ Άλβαρεζ, ενώ κάνει παράλληλα επαφές με άλλες δύο εναλλακτικές, με το όνομα του Αλεσάμι να μένει στο τραπέζι ως περίπτωση – μπαλαντέρ, αν τελικά δεν καταλήξει σε συμφωνία με κάποια από τις πρώτες του επιλογές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments