Αθλητισμός

Άρης μεταγραφές: Ο παίκτης που έχει εντοπίσει ο Καρυπίδης και θέλει να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη

Άρης μεταγραφές: Ο παίκτης που έχει εντοπίσει ο Καρυπίδης και θέλει να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη
Άρης μεταγραφές: Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Θεόδωρος Καρυπίδης έχει εντοπίσει έναν παίκτη και θέλει να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη. Τι έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα.

Ο Άρης μέχρι στιγμής έχει πάρει οκτώ παίκτες, με τελευταίο τον Άλι Αντέμ. Όμως, φαίνεται ότι η ομάδα έχει κι άλλα σχέδια για μεταγραφές. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, ο πρόεδρος του Άρη Θεόδωρος Καρυπίδης έχει στη δική του λίστα έναν παίκτη που πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα την ερχόμενη σεζόν.

Η γνωστή αθλητική εφημερίδα γράφει: «Έχει εντοπίσει έναν παίκτη ο Καρυπίδης και καραδοκεί για να τον πάρει ως ελεύθερο. Δεν αναφέρομαι στον Ουάρντα. Για άλλον μιλώ. Αν και αποφεύγουν στου Χαριλάου να ανοίξουν τα χαρτιά τους , ακούγεται ότι πρόκειται για παίκτη τέως του ΠΟΚ (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός). Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Όταν μάθω θα σας πω. Μου λένε όμως, ότι ο Θοδωρής τον θεωρεί λαχείο και γι΄ αυτό περιμένει υπομονετικά».

Αυτά είναι τα όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα, δεν είναι πολλά, αλλά δίνει μια «γεύση» για το ποιον σκέφτεται ο πρόεδρος του Άρη. Εν τω μεταξύ, η Metrosport αναφέρεται ξανά στον Εχσάν Χατζισαφί, γνωστό στους Έλληνες φιλάθλους από το πέρασμά του από τον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό.

Η εφημερίδα σε ρεπορτάζ της αναφέρει: «Στις άμεσες προτεραιότητες των Κιτρινόμαυρων είναι η προσθήκη ενός τερματοφύλακα, ενός δεξιοπόδαρου στόπερ και του Εχσάν Χατζισαφί. Το επόμενο 24ώρο είναι κρίσιμο σε ό,τι αφορά την περίπτωση του τελευταίου καθώς σήμερα ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Τράκτορ, με την παρουσία του στον τελικό Κυπέλλου του Ιράν κόντρα στην Εστεγκλάλ.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα και την… υπομονή που έδειξαν οι Κιτρινόμαυροι πολύ δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή του, αν και πρόσφατα παρουσιάστηκε στον παίκτη η προοπτική να αγωνιστεί στο Κατάρ. Για οικογενειακούς, όμως, λόγους σκέφτεται περισσότερο την επιστροφή του στην Ελλάδα, παρότι μάλιστα η διαφορά στο οικονομικό (ανάμεσα στην πρόταση του Άρη κι αυτή της ομάδας από το Κατάρ) είναι μεγάλη. Σε πρόσφατη επικοινωνία που είχε με ανθρώπους του Άρη δεν έθεσε θέμα… Κατάρ, που σημαίνει ότι δύσκολα θα αθετήσει την προφορική τους συμφωνία. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ζήτησε να τον συμπεριλάβουν στην ευρωπαϊκή λίστα. Αυτή πρέπει να κατατεθεί έως την επόμενη Πέμπτη (10/9). Στον Άρη υπάρχει αισιοδοξία για αίσιο τέλος της μεταγραφής του, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί το ίδιο αξιόλογα σε πάνω από μία θέση (αριστερό μπακ-χαφ/εσωτερικός μέσος)».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments