Αθλητισμός

Ayrton Senna Netflix: Έρχεται μίνι σειρά για τον θρύλο της Formula 1

Ayrton Senna Netflix: Έρχεται μίνι σειρά για τον θρύλο της Formula 1
Ayrton Senna Netflix: Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τη μίνι σειρά αφιερωμένη στον θρυλικό πιλότο της Formula 1.

Στα 70 χρόνια που υπάρχει σαν πρωτάθλημα η Formula 1 έχουν περάσει πολλοί θρυλικοί οδηγοί. Μερικοί από τους καλύτερους είναι οι Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Alain Prost και ο Michael Schumacher. Για τους παραπάνω μπορεί να έχει ο καθένας την άποψη του, ωστόσο υπάρχει ένα που για πολλούς είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών ακόμα και αν πλέον δεν έχει το ρεκόρ νικών και απέχει αρκετά από το απόλυτο ρεκόρ των επτά πρωταθλημάτων. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ayrton Senna.

Ο Βαρζιλιάνος είναι για πολλούς ο πιο ταλαντούχος οδηγός που βρέθηκε ποτέ σε μονοθέσιο της Formula 1. Ο άτυχος πιλότος κατάφερε πολλά στην καριέρα του, αλλά όλοι αναρωτιούνται που θα είχε σταματήσει αν δεν υπήρχε εκείνη η καταραμένη πρωτομαγιά στην πίστα της Ίμολα. Ο Ayrton Senna οδηγώντας τότε για την Williams. Καθώς ο Σένα βρέθηκε στη ευθεία της Tamburello στον 7ο γύρο, το αυτοκίνητό του έφυγε από την αγωνιστική γραμμή με ταχύτητα περίπου 307 χλμ. / ώρα, διέγραψε μια ευθεία γραμμή από την τροχιά του και έπεσε στον τοίχο της στροφής με περίπου 233 χλμ. / ώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία της τηλεμετρίας, ενώ βρέθηκε μια αντίδραση των φρένων για περίπου δύο δευτερόλεπτα. Αυτό ήταν αρκετό για να του στοιχίσει τη ζωή.

Η ζωή του Senna στο Netflix

Πριν από μερικά χρόνια κυκλοφόρησε μια ταινία – ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή του μεγάλου πιλότου. Ωστόσο πλέον το Netflix συνεχίζοντας το μπάσιμο του στον αθλητισμό, ετοιμάζει μια μίνι σειρά για τον Senna. Στα 8 επεισόδια που θα προβληθούν οι φίλοι του Senna θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πορεία του οδηγού από το 1981 και μετά όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Την παραγωγή έχει αναλάβει η βραζιλιάνικη εταιρεία Gullane για το Netflix, ενώ η μίνι σειρά «απολαμβάνει την ενεργή υποστήριξη της οικογένειας του πιλότου», όπως ανέφερε σε ανακοίνωση της η υπηρεσία βίντεο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και το πλάνο είναι να δούμε τη σειρά μέσα στο 2020. Η μίνι σειρά αφιερωμένη στον Ayrton Senna θα είναι διαθέσιμη στα Αγγλικά και τα Πορτογαλικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments