Αθλητισμός

Σουντανί Ολυμπιακός: Στέλνει τον Γκερέρο στη Νότιγχαμ

Σουντανί Ολυμπιακός: Στέλνει τον Γκερέρο στη Νότιγχαμ
Σουντανί Ολυμπιακός: Αποφασίστηκε να βρεθεί λύση μετακίνησης σε άλλη ομάδα για τον Μιγκέλ Γκερέρο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να έχει τρίτο φορ στον Ολυμπιακό τον Χιλάλ Σουντανί και αυτό σημαίνει πως ο Μιγκέλ Γκερέρο θα συνεχίσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Πιο συγκεκριμένα, η απόφαση του τεχνικού του Ολυμπιακού να κρατήσει στο ρόστερ ως τρίτο σέντερ φορ τον Χιλάλ Σουντανί, αλλά και φυσικά η μεταγραφή του Αχμέντ Χασάν που θα είναι το βασικό δίδυμο με τον Ελ Αραμπί ήταν ο λόγος που αποφασίστηκε να βρεθεί λύση μετακίνησης σε άλλη ομάδα για τον Μιγκέλ Γκερέρο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού προτιμά να έχει τον Αλγερινό που επέστρεψε από τον τραυματισμό του και ήδη προπονείται κανονικά, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Άλλωστε, για πρώτη φορά μετά από σχεδόν επτά μήνες ο Σουντανί έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και πήρε μέρος και στο οικογενειακό δίτερμα του Ολυμπιακού δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει εκατό τοις εκατό τον τραυματισμό του στο γόνατο. Έτσι, ο Γκερέρο που είχε δοθεί πριν από μερικούς μήνες δανεικός στη Λεγανές, αλλά ο υποβιβασμός της ισπανικής ομάδας στέρησε κάθε δυνατότητά της να κρατήσει τον πρώην παίκτη της, από τη στιγμή που τα οικονομικά δεδομένα ξέφευγαν από το όριό της, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Championship, με στόχο να βοηθήσει τη Φόρεστ στη νέα σεζόν να διεκδικήσει την άνοδό της.

Οπότε τόσο ο Γκερέρο όσο και οι άλλοι φορ του Ολυμπιακού δεν χωρούσαν στο ρόστερ. Εξάλλου, η επίθεση είναι και το μοναδικό «πεδίο» στην ερυθρόλευκη ομάδα όπου όλα είναι ξεκαθαρισμένα ενόψει της νέας σεζόν. Αυτό λοιπόν, σημαίνει πως ο Ισπανός επιθετικός πηγαίνει στην Αγγλία καθώς συμφωνήθηκε η μετακίνησή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ομάδα στην οποία ο προπονητής της, ο Σαμπρί Λαμουσί, είχε εκφράσει την επιθυμία απόκτησής του, έχοντας δει τον παίκτη στο περσινό φιλικό των δύο ομάδων, με συνέπεια να γίνει αυτή η «εσωτερική» κίνηση.

Όσο για τον Χιλάλ Σουντανί, θυμίζουμε πως στις 29 Ιουνίου του 2018, εντάχθηκε στην αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο. Τη σεζόν 2018 – 2019, λόγω τραυματισμού, αγωνίστηκε συνολικά σε μόλις 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 2 γκολ στην Τσάμπιονσιπ. Στις 18 Ιουνίου 2019, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σουντανί ο οποίος ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στις ακαδημίες νέων της τοπικής ASO Chlef.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments