Lifestyle

Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη Mega: Έβαλε τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής

Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη Mega: Έβαλε τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής
Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη Mega: Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος «λύγισε» όσο ακόμα ήταν στον αέρα η εκπομπή.

Ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές το πρωί της Παρασκευής (4 Σεπτεμβρίου), καθώς ολοκληρώθηκε η καλοκαιρινή version της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega».

Η εκπομπή επιστρέφει τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου με παρουσιαστές τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη αλλά κατά την αποφώνηση, η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη συγκινήθηκε, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Έτσι, ευχαρίστησε εμφανώς συγκινημένη τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και τον Ντίνο Σιωμόπουλο που υπήρξε και καθηγητής της στη σχολή δημοσιογραφίας.

«Ο Ντίνος ήταν καθηγητής μου στη σχολή δημοσιογραφίας. Είναι τιμή μου που είμαι δίπλα σου εδώ», σχολίασε η Τζωρτζίνα κλαίγοντας, με τον Ντίνο Σιωμόπουλο να αντιμετωπίζει την αμήχανη στιγμή με χαμόγελο. Κάπου εκεί στο φινάλε της εκπομπής, η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη «λύγισε» στον αέρα και δάκρυα άρχισαν να τρέχουν από τα μάτια της. «Θέλω να πω κάτι, με συγχωρείς…», ήταν τα μόνα λόγια που ψέλλισε πριν πέσει στην αγκαλιά του Ντίνου Σιωμόπουλου.

Βλέπαμε την Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη καθημερινά στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Μega και μας μετέφερε, μαζί με τον Ντίνο Σιωμόπουλο, όλα όσα συνέβαιναν στην Ελλάδα και στον κόσμο. «Το καλό κλίμα είναι αυτό στο οποίο πάντα ήθελα να στηρίζομαι. Βασικό στοιχείο που, δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν μπορείς να δημιουργήσεις, αν δεν υπάρχει από μόνο του, είναι η χημεία. Κι εμείς την είχαμε με τον Ντίνο, από την πρώτη στιγμή. Μετά, όλα τα υπόλοιπα γίνονται πιο εύκολα… Δεν μπορώ να σου πω πως δεν υπάρχει στρες και πίεση, αλλά έτσι είναι γενικότερα η δουλειά του δημοσιογράφου», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Secret.

Δείτε το στιγμιότυπο στο φινάλε της εκπομπής μετά το 03.19:

«Στην εκπομπή όπου βρίσκομαι τώρα και σύμφωνα με τη θεματολογία και την επικαιρότητα την οποία παρακολουθούμε, θεωρώ πως ο πλέον αρμόδιος για να απαντήσει σε όλα είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός, θα επεδίωκα, όμως, μια πιο χαλαρή και ειλικρινή συνέντευξη». Όσο για τη συνεργασία με το Μega, τόνισε πως είναι «ιδανική. Υπάρχει συνεργασία, κατανόηση και όλοι εργαζόμαστε για το καλύτερο δυνατό. Πάντα, σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν εμπόδια, αλλά είναι ευλογία να ξεπερνιούνται και να μην επηρεάζεται το καλό κλίμα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments