Αθλητισμός

Ολυμπιακός Κ19: Οι Πειραιώτες αποχώρησαν από το φιλικό με τον Εθνικό

Ολυμπιακός Κ19: Οι Πειραιώτες αποχώρησαν από το φιλικό με τον Εθνικό
Ολυμπιακός Κ19: Μία φάση στο κέντρο του γηπέδου ήταν αρκετή για να μην ακουστεί ποτέ το τελικό σφύριγμα.

Άδοξο τέλος είχε το φιλικό της Κ19 του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη του Εθνικού. Συγκεκριμένα οι δύο ομάδες αναμετρούνταν μεταξύ τους το μεσημέρι του Σαββάτου 5 Σεπτεμβρίου στα γήπεδα του ΣΕΦ, ωστόσο το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ εξαιτίας της συμπεριφοράς ορισμένων ατόμων που βρίσκονταν εκεί.

Το παιχνίδι ήταν φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τη νέα σεζόν και μία φάση περίπου στο κέντρο του γηπέδου ήταν αρκετή για να μην συμπληρωθεί ποτέ το 90λεπτο.

Οι άνθρωποι του Εθνικού διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ που δεν δόθηκε στη μεσαία γραμμή. Ακούστηκαν και ατάκες πως θα πάρουν την ομάδα και θα φύγουν από το γήπεδο, κάτι που οδήγησε στην έντονη αντίδραση του προπονητή της Κ19 του Ολυμπιακού, Αντώνη Νικοπολίδη.

Ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων” βλέποντας τους ανθρώπους της αντιπάλου ομάδας να φωνάζουν συνεχώς πως θα πάρουν την ομάδα και θα φύγουν, πήρε τελικά εκείνος την απόφαση να πάρει τη δική του και να αποχωρήσει. Κάπως έτσι το φιλικό ματς των δύο ομάδων δεν έληξε ποτέ.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, το γεγονός πως όσοι ήταν παρόντες σχολίασαν αρνητικά το γεγονός πως υπήρξαν ακραίες αντιδράσεις έστω και σε λεκτικό επίπεδο για ένα φιλικό παιχνίδι. Μάλιστα, φάνηκε να μην υπάρχει κανένας σεβασμός σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική προσωπικότητα, όπως είναι ο Νικοπολίδης. Για την ιστορία, μέχρι το χρονικό σημείο που διακόπηκε το φιλικό ο Ολυμπιακός προηγούνταν με 1-0 σκορ.

Υπενθυμίζεται, πως στο προηγούμενο φιλικό οι Πειραιώτες αγωνίστηκαν στο Ζηρίνειο κόντρα στην ομάδα της Γ’ Εθνικής, Κηφισιά, και γνώρισαν την ήττα με 2-1. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να προηγηθούν στην αναμέτρηση με το γκολ που σημείωσε ο Καράκουτης. Με την ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη δεν αγωνίστηκαν οι Μαρτίνης, Σουρλής και Τζολάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments