Lifestyle

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έτσι είναι το κορμί της με μαγιό

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έτσι είναι το κορμί της με μαγιό
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια διαθέτει ένα από τα πιο καλοσχηματισμένα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ευχαριστήθηκε και φέτος τις διακοπές της καθώς, όπως έχει δηλώσει πολλάκις μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, είναι φανατική του καλοκαιριού.

Έτσι, η Μαρία Σολωμού και η Ντορέττα Παπαδημητρίου πέρασαν μαζί μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών κάνοντας tour στα νησιά των Κυκλάδων. Οι δύο φίλες πέρασαν ένα απίθανο καλοκαίρι και φυσικά μαζί τους είχαν την πιο ωραία παρέα του κόσμου, που δεν είναι άλλη από τα παιδιά τους. Και για πρώτη φορά είχαμε τη χαρά να δούμε τους κούκλους έφηβους γιους τους που τόσα χρόνια από επιλογή οι δύο μαμάδες δεν ήθελαν να δημοσιοποιήσουν φωτογραφίες τους. Η Μαρία Σολωμού λοιπόν, με τον 15χρονο Αλέξανδρο και η Ντορέττα με τους γιους της, Διονύση και Φίλιππο που είναι 15 και 14 ετών αντίστοιχα πόζαραν σε φωτογραφίες.

Στη συνέχεια, η Ελληνίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια και πρώην αθλήτρια του στίβου που γεννήθηκε στην Αθήνα στις 15 Οκτωβρίου του 1979 όπου και πέρασε το παιδικά της χρόνια, συνέχισε τις διακοπές της με άλλη παρέα και πιο συγκεκριμένα, με τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Νίκο Μουτσινά. Μάλιστα, δεν παρέλειψε την «επικοινωνία» της με τους διαδικτυακούς της φίλους ανεβάζοντας συχνά πυκνά φωτογραφίες της ίδιας με μαγιό από τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις αλλά αποφεύγοντας να βάλει την τοποθεσία στις δημοσιεύσεις της.

Και αυτό που εντυπωσιάζει, πέρα από τα πανέμορφα τοπία στην Ελλάδα, είναι το καλλίγραμμο σώμα της αφού δηλώνει και λάτρης της γυμναστικής έχοντας ανεβάσει πολλά posts αλλά και InstaStories με την ίδια να κάνει κάποιο άθλημα ή να παρακολουθεί το αγαπημένο της μάθημα με πιλάτες, συνήθως με παρέα κάποια φίλη της όπως τη Μαίρη Συνατσάκη. Άλλωστε κατά τη διάρκεια της εφηβείας της μέχρι τα 22 της χρόνια, υπήρξε πρωταθλήτρια στη ρυθμική γυμναστική και τον στίβο. Έτσι, κατά τη διάρκεια της αθλητικής της πορείας εκπροσώπησε την Εθνική Ομάδα ως και το 2002, με συμμέτοχες σε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ αναδείχθηκε Βαλκανιονίκης με την Εθνική Ομάδα Νεανίδων το 1992.

Να αναφέρουμε πως η Ντορέττα Παπαδημητρίου τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάζει στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα με τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο ξεκίνησε να σπουδάζει και υποκριτική στη Δραματική Σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments