Video

Big Brother αποχώρηση: Για την εμπειρία του στο ριάλιτι μίλησε ο παίκτης που έφυγε

Big Brother αποχώρηση: Για την εμπειρία του στο ριάλιτι μίλησε ο παίκτης που έφυγε
Big Brother αποχώρηση: Με ανατροπές και εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το πρώτο live την Παρασκευή.

Το πρώτο live του Big Brother προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (4 Σεπτεμβρίου) και περιελάμβανε πολλές, ευχάριστες και δυσάρεστες, εκπλήξεις.

Μια έκπληξη αφορούσε στην παρουσίαση του ριάλιτι καθώς αντί να βγει πρώτος ο παρουσιαστής του ριάλιτι Χάρης Βαρθακούρης, στο πλατό έκανε την είσοδο ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Αφού, όμως, ο καταξιωμένος παρουσιαστής καλησπέρισε τους τηλεθεατές και είπε όλα όσα όφειλε στην έναρξη, υποδέχθηκε τον Χάρη Βαρθακούρη. «Σας ανακοινώνω, λοιπόν, ότι παρουσιαστής του Big Brother της νέας εποχής θα είναι μέχρι τα Χριστούγεννα… ο Χάρης Βαρθακούρης».

Η επόμενη έκπληξη αφορούσε κυρίως και άμεσα τους παίκτες καθώς παρότι όλοι νόμιζαν ότι το πρώτο live του Big Brother θα ολοκληρωθεί μόνο με την αποχώρηση, ο «Μεγάλος Αδελφός» είχε άλλα σχέδια μιας και θέλησε να εκπλήξει τόσο τους διαγωνιζόμενους όσο και το τηλεοπτικό κοινό με δύο νέες εισόδους στο σπίτι. Αυτή του Κύπριου Βλαδίμηρου Νικόλα και εκείνης της Βασιλικής Χάνου.

Όπως πρόδωσε ο ίδιος ο Κύπριος διαγωνιζόμενος, στο εισαγωγικό του βίντεο, ήρθε για να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο. «Ο Βλαδίμηρος είναι ένα άτομο το οποίο έχει περάσει φτώχεια, ενδοοικογενειακή βία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κύπριος διαγωνιζόμενος για τον εαυτό του. «Φοβόμουν πολλές φορές τον πατέρα μου επειδή τον έβλεπα κάποτε να ασκεί βία στη μάνα μου. Γενικά η συμπεριφορά του ήταν αρκετά τυραννική οπότε μου προκαλούσε αρκετό φόβο. Έχει κάνει τόσα πολλά πράγματα που δεν μου έρχεται κάποιο καλό συναίσθημα όταν τον σκέφτομαι», προσέθεσε.

Ο Jay Prodan αποχώρησε από την ψηφοφορία – θρίλερ

Στο παρακάτω βίντεο, ο παίκτης που αποχώρησε στο πρώτο live του Big Brother Jay Prodan μίλησε για την εμπειρία του μέσα στο σπίτι:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο @jay.prodan μας μιλάει για την εμπειρία του μεσα στο σπίτι 👁 #BigBrotherGr #Backstage #Skaitvgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Brother Greece (@grbigbrother) στις

Να θυμίσουμε πως υποψήφιοι προς αποχώρηση της πρώτης εβδομάδας ήταν ο Χρήστος Μακρίδης, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Jay Prodan. Ύστερα από ψηφοφορία – θρίλερ του τηλεοπτικού κοινού, όπως φανέρωσε ο παρουσιαστής, Χάρης Βαρθακούρης, από το ριάλιτι αποχώρησε ο Jay.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments