Video

Άννα Μαρία Big Brother: Αυτός είναι ο λόγος που ξέσπασε σε κλάματα

Άννα Μαρία Big Brother: Αυτός είναι ο λόγος που ξέσπασε σε κλάματα
Άννα Μαρία Big Brother: «Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ... Μπορεί να έχουν παρεξηγήσει την υπερκαλοσύνη μου και να το κάνουν για κάποιον λόγο», δήλωσε η δικηγόρος.

Σε λυγμούς ξέσπασε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, στο επεισόδιο του Big Brother που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (2 Αυγούστου), καθώς πιστεύει πως οι συμπαίκτες της έχουν «παρεξηγήσει την υπερκαλοσύνη» της.

Στην πρώτη ημερήσια δοκιμασία του ριάλιτι κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε ζευγάρια οι διαγωνιζόμενοι. Έτσι λοιπόν, χωρίστηκαν σε ζευγάρια, με στόχο να ισορροπήσουν πάνω σε στύλους για όσο περισσότερο χρόνο μπορέσουν. Την Άννα Μαρία Ψυχαράκη όμως, τη δικηγόρο του ριάλιτι του ΣΚΑΙ δεν την επέλεξε κανένας από τους συμπαίκτες της. Και αυτό είναι κάτι που την έκανε να στενοχωρηθεί πολύ και να ξεσπάσει σε κλάματα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο δωμάτιο επικοινωνίας ενώ μιλούσε με τον «Μεγάλο Αδερφό».

«Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ γιατί δεν με διάλεξε κανένας! Έλεγα πως κάποιος θα βρεθεί, δεν είχα σκεφτεί πως είμαστε 17. Τελικά, όμως, δεν ξέμεινε κανένας. Μπορεί να έχουν παρεξηγήσει την υπερκαλοσύνη μου και να το κάνουν για κάποιον λόγο, δεν πειράζει, ο κόσμος έξω θα ξέρει τι άνθρωπος είμαι», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια. Στο ίδιο επεισόδιο, η Άννα Μαρία προσπάθησε μάλιστα, να εξηγήσει για ποιον λόγο, ενδεχομένως, να μην ταιριάζει με τη Σοφία.

Έτσι, η παίκτρια του Big Brother εξέφρασε εμφανώς βουρκωμένη το εξής: «Ίσως δεν ταιριάζει η ιδιοσυγκρασία της Σοφίας με τη δική μου γιατί είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Κάθε φορά που λέω κάτι, δεν μου δίνει λόγο να απαντήσω και δεν με βάζει στη συζήτηση. Έχω καταλήξει ότι δεν με συμπαθεί! Κρίμα, γιατί εγώ πραγματικά τη συμπαθώ».

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το Big Brother

«Το Big Brother της νέας εποχής έκανε πρεμιέρα στον . 17 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς  και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα. Η συμβίωση θα τους κάνει να επαναπροσδιορίσουν τις αξίες τους; Θα καταφέρουν άραγε να δείξουν στο τηλεοπτικό κοινό τον πραγματικό τους εαυτό; Ποιος θα καταφέρει να φτάσει ως το τέλος; Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ; 

Οικοδεσπότης, ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μία εμβληματική μορφή της τηλεόρασης και των κορυφαίων ριάλιτι στην  συναντά και πάλι το Big Brother μετά από είκοσι χρόνια στα live του παιχνιδιoύ. Στην πρεμιέρα, ο Χάρης Βαρθακούρης μας συνέστησε τους 17 συμμετέχοντες και τους οδήγησε στο σπίτι όπου πρόκειται να ζήσουν για τις επόμενες 100 μέρες, έναν υπερσύγχρονο χώρο 700 τετραγωνικών μέτρων που διαθέτει ακόμα και πισίνα 12 μέτρων, στον οποίο έχουν εγκατασταθεί 56 κάμερες και 50 μικρόφωνα. 

Το δημοφιλέστερο, παγκοσμίως, ριάλιτι έρχεται ανανεωμένο και ανατρεπτικό. Καθημερινά (Δευτέρα – Πέμπτη) από τις 23.00 – 01.00 θα μεταδίδονται στιγμές από τη ζωή των παικτών στο σπίτι αλλά και οι δοκιμασίες στις οποίες θα υποβάλλονται. Κάθε εβδομάδα θα τους ανατίθεται μια αποστολή με σκοπό να διασφαλίσουν ανέσεις. Σε περίπτωση που αποτύχουν, θα τους δίνονται μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Οι συγκάτοικοι καλούνται μέσω ψηφοφορίας να επιλέξουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση, η τελική απόφαση ωστόσο για το ποιος παραμένει και ποιος φεύγει από το σπίτι θα ανήκει στο τηλεοπτικό κοινό. Τις Παρασκευές στις 21.00, ο Χάρης Βαρθακούρης παρουσιάζει το live show κατά τη διάρκεια του οποίου ένας παίκτης κάθε εβδομάδα αποχωρεί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments