Αθλητισμός

Ενέα Μιχάι ΠΑΟΚ: Θα μείνει ή όχι στον «Δικέφαλο»

Ενέα Μιχάι ΠΑΟΚ: Θα μείνει ή όχι στον «Δικέφαλο»
Ενέα Μιχάι ΠΑΟΚ: Είναι ένα από τα ερωτήματα που υπάρχουν εδώ και καιρό για τον «Δικέφαλο». Θα μείνει ή θα φύγει ο Αλβανός αμυντικός;

Ένα από τα ερωτήματα που έχει να απαντήσει ο Αμπέλ Φερέιρα, με τη βοήθεια του Όλαφ Ρέμπε, είναι αν ο Ενέα Μιχάι θα μείνει στην ομάδα. Στο θέμα του Αλβανού αμυντικού, που έχει γεννηθεί στην Ρόδο, αναφέρεται το Sportime.

Η γνωστή αθλητική εφημερίδα γράφει: «Ήταν που ήταν σε δυσμένεια πέρυσι, από τη στιγμή που ξεπετάχτηκε και ο Μιχαηλίδης τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα. Ο λόγος για τον Ενέα Μιχάι, ο οποίος δεν έχει μέλλον στην Τούμπα και «κρατάει» εκεί μέχρι νεοτέρας και τον Μιχόγεβιτς. Παρότι ο ΠΑΟΚ πάει για σχήμα με 3 στόπερ φέτος, δεν… χωράει ο άλλοτε κεντρικός αμυντικός του Παναιτωλικού. Στα ξένα οι αναζητήσεις του…».

Να σημειώσουμε ότι το metrosport.gr, πριν από μερικές ημέρες, είχε αναφερθεί σε προτάσεις που είχε απορρίψει ο ΠΑΟΚ για τον ποδοσφαιριστή του. «Ο Αλβανός κεντρικός αμυντικός Ενέα Μιχάι, μπορεί να μην συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με τη Μπεσίκτας, όμως υπολογίζεται από τον Φερέιρα για τις επόμενες δραστηριότητες της ομάδας. Και αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από το γεγονός ότι μια Ιταλική ομάδα και μια Ολλανδική ενδιαφέρθηκαν για τον Μιχάι. Η πρώτη με πρόταση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του και η δεύτερη με πρόταση για δανεισμό του. Και στις δύο προτάσεις, ο ΠΑΟΚ είπε όχι καθώς διευκρινίστηκε πως ο Μιχάι είναι μέλος του συνόλου για τη νέα σεζόν.

Είναι προφανές ότι τα δύο Μέσα έχουν αντικρουόμενες πληροφορίες. Αυτό πάντως που φαίνεται να ισχύει είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει ανοιχτά τα αυτιά του για προσφορές για τους παίκτες του. Άλλωστε, το παράδειγμα του Δημήτρη Λημνιού είναι ενδεικτικό.

Να σημειώσουμε ότι ο 22χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ είναι διεθνής με την Εθνική Αλβανίας, έχει παίξει 6 φορές με τον ΠΑΟΚ, έχει σημειώσει 1 γκολ, ενώ προηγουμένως αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό όπου και αναδείχθηκε. Συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο» έχει μέχρι το 2023.

Τι έγινε με τον Δημήτρη Λημνιό

O Δημήτρης Λημνιός ετοιμάζεται για την «περιπέτειά» του στη Γερμανία, στην Μπουντεσλίγκα και, συγκεκριμένα, στην Κολωνία. Η πρόταση της γερμανικής ομάδας ήταν πολύ καλή για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τον παίκτη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments