Αθλητισμός

Λημνιός: Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός «έκλεισε» στην Κολωνία

Λημνιός: Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός «έκλεισε» στην Κολωνία
Λημνιός: Άλλος ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής κάνει το άλμα για ομάδα του εξωτερικού.

O Δημήτρης Λημνιός ετοιμάζεται για την «περιπέτειά» του στη Γερμανία, στην Μπουντεσλίγκα και, συγκεκριμένα, στην Κολωνία. Η πρόταση της γερμανικής ομάδας ήταν πολύ καλή για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τον παίκτη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πρόταση των «τράγων» για τον 22χρονο Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό, που σκόραρε χθες απέναντι στο Κόσοβο με την Εθνική, είναι 3,3 εκατομμύρια ευρώ. Το 10% κρατά ο Ατρόμητος, που είχε ποσοστό μεταπώλησης του Βολιώτη μεσοεπιθετικού κι αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ βάζει καθαρά στα ταμεία του 3 εκατομμύρια ευρώ (συν μπόνους από τις συμμετοχές του παίκτη που μπορούν να ανεβάσουν το ποσό 300 με 500 χιλιάδες ευρώ).

Παράλληλα, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 15% για τη μεταγραφή του 22χρονου στη γερμανική ομάδα. Επιπλέον, ο Λημνιός θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Κολωνία με ετήσιες αποδοχές 750.000 ευρώ (+μπόνους). Τέλος, ο ατζέντης, Φάλι Ραμαντάνι που συνεργάστηκε μαζί με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε για την πώληση του διεθνή μεσοεπιθετικού στην Κολωνία είναι αυτός που πήγε τον Βλάνταν Ίβιτς στην Αγγλία και τη Γουότφορντ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του δημοσιογράφου Αντώνη Οικονομίδη

Τη μεταγραφή επιβεβαιώνει με δημοσίευμά του και το γερμανικό Kicker. Δείτε το δημοσίευμα στο σάιτ του:

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Λημνιό

Ο Δημήτρης Λημνιός είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. Γεννήθηκε στις 27 Μαΐου του 1998 στον Βόλο και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της Νίκης Βόλου. Το 2012 οι scouter του Ατρόμητου εντυπωσιάστηκαν από τον νεαρό και η ομάδα κινήθηκε άμεσα για την απόκτησή του.

Εντάχθηκε στα Τμήματα Υποδομής της ομάδας του Περιστερίου και ένα χρόνο μετά ξεκίνησε προπονήσεις με την Α’ Ομάδα. Το ντεμπούτο του στην μεγάλη κατηγορία δεν άργησε να έρθει. Στις 16 Οκτωβρίου του 2014, σε ηλικία 16 ετών, αντικατέστησε τον Ανδρέα Τάτο σε μία αναμέτρηση κόντρα στον Εργοτέλη. Μέχρι το τέλος της σεζόν πήρε μία ακόμα συμμετοχή σαν αλλαγή, ενώ παράλληλα αγωνιζόταν στην Κ20, όντας ένας εκ των ηγετών της ομάδας.

Με παρόμοιο τρόπο εξελίχθηκε και η επόμενη αγωνιστική περίοδος, μόνο που οι συμμετοχές με την πρώτη ομάδα αυξήθηκαν στις 14. Μία από αυτές ήταν το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο κόντρα στην ΑΙΚ Στοκχόλμης σε παιχνίδι για τα προκριματικά του Europa League.

Τη σεζόν 2016-17 έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας, μέτρησε 32 συμμετοχές, μοίρασε τρεις ασίστ, ενώ κόντρα στην ΑΕΛ στις 6 Απριλίου του 2017 πέτυχε το πρώτο γκολ της επαγγελματικής του καριέρας. Οι εμφανίσεις του τράβηξαν τα βλέμματα των «μεγάλων» της Super League, με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει τη μάχη της απόκτησής του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments