Ελλάδα

Αντώνης Αλεξανδρίδης Big Brother: Σάλος με το σχόλιο για βιασμό – Παρέμβαση από τον Πέτσα

Αντώνης Αλεξανδρίδης Big Brother: Σάλος με το σχόλιο για βιασμό – Παρέμβαση από τον  Πέτσα
Αντώνης Αλεξανδρίδης Big Brother: Οργή έχει προκαλέσει το απίστευτο σχόλιο ενός εκ των παικτών του ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Big Brother, του Αντώνη Αλεξανδρίδη, ο οποίος μίλησε για βιασμό. Τη διερεύνηση από το ΕΣΡ ζήτησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το χυδαίο σχόλιο ενός εκ των παικτών του ριάλιτι του , του Αντώνη Αλεξανδρίδη, ο οποίος μίλησε στους συμπαίκτες του για βιασμό. Συγκεκριμένα, στο βίντεο που κυκλοφορεί ακούγεται ο παίκτης ναμιλάει απαξιωτικά για τις γυναίκες. Σε συνομιλία που έχει με δύο συμπαίκτες του λέει ότι «με τις κοπέλες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό». Φυσικά, το εν λόγω σχόλιο δεν πέρασε έτσι προκαλώντας την αντίδραση όχι μόνο των τηλεθεατών αλλά και της κυβέρνησης και των υπολοίπων κομμάτων. 

Η παρέμβαση του Στέλιου Πέτσα:

O κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Στέλιος Πέτσας, έκανε παρέμβαση για το σχόλιο αυτό ζητώντας τη διερεύνηση από το ΕΣΡ και την άμεση αντίδραση του ΣΚΑΙ. «Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με διάλογο σε τηλεοπτικό ριάλιτι, με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη, έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ. Επικοινώνησα επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό και θεωρώ αυτονόητη την άμεση αντίδρασή του» έγραψε στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αντίδραση από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ:

Θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα πήραν και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, ο νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος έγραψε στο λογιαριασμό του στο Twitter: «Κουλτούρα βιασμού σε prime time και με χορηγούς. Αηδία και ανατριχίλα. Αν από αυτό βγάζουν λεφτά να βρουν κάποιον άλλο τρόπο. Να μην επιτρέψουμε να πάρει κεφάλι η καφρίλα και ο κανιβαλισμός».

Αντίστοιχα, ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρει: «Η αναπαραγωγή της κουλτούρας του βιασμού σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. Αποτελεί υπόθεση όλων μας η απομόνωση και αντιμετώπιση αυτών των αντιλήψεων. Τεράστια η ευθύνη του τηλεοπτικού σταθμού για την αναπαραγωγή του συγκεκριμένου υλικού».

Η αναπαραγωγή της κουλτούρας του βιασμού σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. Αποτελεί υπόθεση όλων μας η…

Gepostet von Νάσος Ηλιόπουλος am Sonntag, 6. September 2020

Με τη σειρά της η τομεάρχης Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου έγραψε στο Facebook: «Η αναπαραγωγή κουλτούρας βιασμού είναι αδιανόητη για την κοινωνία μας. Τεράστια η ευθύνη του καναλιού που μετέδωσε τον κανιβαλισμό. Καμία ανοχή».

Η αναπαραγωγή κουλτούρας βιασμού είναι αδιανόητη για την κοινωνία μας. Τεράστια η ευθύνη του καναλιού που μετέδωσε τον…

Gepostet von Έφη Αχτσιόγλου -Effie Achtsioglou am Sonntag, 6. September 2020

Παράλληλα, εκτός τον ΣΥΡΙΖΑ, θέση πήρε και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Ζέφη Δημαδάμα. Η ίδια έγραψε στο Twitter: «Γυναίκες ως “σκεύη ηδονής”! Γυναίκες για “χρήση” ακόμη και αν δεν θέλουν, τότε βιασμός! Ομοφοβικοί, σεξιστές, νταήδες και βιαστές(!) προς τέρψη των αχόρταγων τηλεθεατών & της τηλεοπτικής αρένας. Κι όμως δεν είναι μόνο στην TV… Η δολοφονία της Τοπαλούδη και τόσες άλλες γυναίκες δίπλα μας. Βια, βιασμός, δολοφονίες. Ο εισαγγελέας; Αίσχος!»

Η αντίδραση του καναλιού:

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε λοιπόν με το χυδαίο σχόλιό του, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης φαίνεται πως τέθηκε εκτός Big Brother. Όπως έγινε γνωστό, ο τηλεοπτικός σταθμός και ο “Μεγάλος Αδερφός” αποφάσισαν την αποχώρηση του παίκτη από το παιχνίδι. Ο Big Brother κάλεσε τον παίκτη στο δωμάτιο επικοινωνίας και αφού καταδίκασε τη δήλωση που έχει κάνει, του ανακοίνωσε πως πρέπει να αποχωρήσει άμεσα από το σπίτι.

Ακολουθούν μερικές από τις οργισμένες αντιδράσεις στο Twitter των τηλεθεατών:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments