Lifestyle

Αγωνία για τη Σοφία Βόσσου

Αγωνία για τη Σοφία Βόσσου
Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο όπου είχε νοσηλευτεί και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Εσπευσμένα εισήχθη την περασμένη εβδομάδα η Σοφία Βόσσου , αναστατώνοντας τα συγγενικά της πρόσωπα, που προσπάθησαν όλες αυτές τις ημέρες να μη διαρρεύσει τίποτα από την περιπέτεια της δημοφιλούς ερμηνεύτριας και άλλοτε συντρόφου του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος έκανε το τηλεοπτικό comeback μέσα από το ριάλιτι Big Brother, το οποίο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, ειδικά μετά και τα όσα ακούστηκαν περί “βιασμού” από τον παίκτη Αντώνη, τον Κρητικό, ο οποίος και διώχθηκε από το παιχνίδι.

Το περιβάλλον της Σοφίας, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, πάσχισε από την πρώτη στιγμή να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της ενώ η ίδια εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά τη λεπτή και σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Όλα άρχισαν την προηγούμενη εβδομάδα. Η ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο τραγουδίστρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι.

Οι πόνοι της ήταν αφόρητοι με τους γιατρούς να αποφασίζουν πως πρέπει να χειρουργηθεί. Ήταν άλλωστε τόσο σοβαρό το πρόβλημα που δεν υπήρχαν άλλα περιθώρια. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η αναστάτωση στο περιβάλλον της ήταν μεγάλη και από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της βρίσκονται τόσο η κόρη της Ερασμία Μάνου όσο και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η Σοφία Βόσσου νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο όπου ο Ανδρέας Μικρούτσικος πριν από μερικούς μήνες είχε περάσει σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, καθώς είχε μεταφερθεί εσπευσμένα με οξύ πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια και είχε χρειαστεί να διασωληνωθεί. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξαναπέρασε το κατώφλι του νοσοκομείου όπου έδωσε μάχη για τη ζωή του για να σταθεί στο πλευρό της αγαπημένης του Σοφίας.

Άλλωστε και η ίδια δεν είχε φύγει λεπτό από δίπλα του, ενώ όταν βγήκε από το νοσοκομείο ήταν εκείνη που τον είχε φιλοξενήσει στο σπίτι της. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έχει αποδείξει πόσο “αντράκι” είναι και πόση δύναμη έχει μέσα της. Με το σθένος που τη χαρακτηρίζει και τους δικούς της ανθρώπους να είναι στο πλευρό της είναι βέβαιο πως θα ξεπεράσει τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της και σύντομα θα μαγεύει και πάλι με τη φωνή της τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments