Αθλητισμός

Ολυμπιακός παράπτωμα: Παίχτης της Ακαδημίας «έμπλεξε» άσχημα

Ολυμπιακός παράπτωμα: Παίχτης της Ακαδημίας «έμπλεξε» άσχημα
Ολυμπιακός παράπτωμα: Σύμφωνα με δημοσίευμα, ένας νεαρός παίκτης της ομάδας του Πειραιά φαίνεται να έκανε μια παρασπονδία που είναι πιθανόν να τον οδηγήσει εκτός Ρέντη.

Δεν είναι συνηθισμένο, ειδικά όταν μιλάμε για την Ακαδημία του Ολυμπιακού, κι όμως φαίνεται να συνέβη. Σύμφωνα με δημοσίευμα, πρόβλημα στις Ακαδημίες της έχει η ομάδα του Πειραιά, με προβεβλημένο πιτσιρικά να κάνει «πυρ και μανία» τους ανθρώπους στον Ρέντη, μαζί του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Sportime της Τρίτης και η στήλη «Agent Greek», το θέμα είναι τόσο σοβαρό που δεν αποκλείεται ακόμα και το «διαζύγιο» ανάμεσα στην ομάδα και τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Όπως αναφέρει η αθλητική εφημερίδα, το ζήτημα είναι σίγουρα πολύ λεπτό, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο Ολυμπιακός δεν συνηθίζει να έχει τέτοιες πρακτικές στις Ακαδημίες του.

Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός έχει ενημερωθεί πως ο Σβετόζαρ Μάρκοβιτς δεν θέλει να συνεχίσει στη Λάρισα, με αποτέλεσμα ο δανεισμός του να ολοκληρώνεται άμεσα. Ο 20χρονος στόπερ, σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση του talentabout.gr, δεν θα συνεχίσει στη Λάρισα και φαίνεται πως έχει βρεθεί η ομάδα που θα πάει ξανά δανεικός. Κι αυτή δεν είναι άλλη από την Παρτιζάν.

Οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται να τα έχουν βρει με τη σερβική ομάδα και έτσι ο 20χρονος (γεννημένος στις 20/03/2000) θα πάρει το αεροπλάνο για να ταξιδέψει στο Βελιγράδι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε αυτήν την φάση πάντως ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς είχε έναν τραυματισμό που θέλουν στον Ολυμπιακό να τον φροντίσουν με προσοχή. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Μάρκοβιτς μέτρησε 13 συμμετοχές με Ολυμπιακό και Λάρισα.

Έγινε ο αγιασμός

Να σημειώσουμε ότι σήμερα στον Ρέντη έγινε ο αγιασμός για τη νέα χρονιά. Ο πατέρας Δημήτριος καθαγίασε την ομάδα, τις εγκαταστάσεις και ευχήθηκε υγεία, καλή αγωνιστική σεζόν με αθλητικές επιτυχίες και διακρίσεις. Μιλώντας προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε:

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή και υγιή χρονιά. Nα είμαστε δυνατοί και να έχουμε καλά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από τον τελικό Κυπέλλου το Σάββατο. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να κατακτήσουμε το Κύπελλο για τον κόσμο μας και για όλους στην ομάδα. Όσο για τα υπόλοιπα, γνωρίζετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε. Να επαναλάβετε την επιτυχημένη για εμάς περσινή σεζόν και να τα πάμε ακόμα καλύτερα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Να αντιμετωπίσουμε με πίστη και δύναμη τις δυσκολίες με τον κορωνοϊό και όλα τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι και δυνατοί όπως την περσινή σεζόν, όλοι μαζί μία οικογένεια. Να βάλουμε τα δυνατά μας, να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα, ενώ πλέον γνωρίζουμε όλοι ότι μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα στην Ευρώπη. Εύχομαι σε όλους υγεία και να είστε δυνατοί».

Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments