Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Παίρνει “σκούπα” ο Πορτογάλος

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Παίρνει “σκούπα” ο Πορτογάλος
Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη "κόψει" τέσσερις ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της ομάδας.

Τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός έχει δώσει μεγάλος βάρος στη μεταγραφική του ενίσχυση. Την ίδια στιγμή θα πρέπει να γίνουν και κάποιες αποχωρήσεις. Εκτός από τις πωλήσεις που η ομάδα του Πειραιά είναι πάντα ανοιχτή σε περίπτωση που ικανοποιηθεί οικονομικά, υπάρχουν και οι παίκτες που δεν υπολογίζονται και θα πρέπει να δοθούν δανεικοί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο ρόστερ και κάθε χρόνο αρκετοί ποδοσφαιριστές παραχωρούνται με τη μορφή δανεισμού για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να δει αρκετούς ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον Ολυμπιακό και να αποφασίσει για το μέλλον τους. Όσοι δεν τον έπεισαν ότι αξίζουν άμεσα μια θέση στο ρόστερ θα πάνε σε άλλες ομάδες προκειμένου να βρουν χρόνο συμμετοχής με την ελπίδα ότι θα είναι έτοιμοι να επιστρέψουν το επόμενο καλοκαίρι για να διεκδικήσουν εκ νέου τη θέση τους στο “Ερυθρόλευκο” ρόστερ.

Αυτοί είναι οι τέσσερις που «έκοψε» ο Πέδρο Μαρτίνς από το ρόστερ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές που έχουν ενημερωθεί ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τη σεζόν που θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, τη Δευτέρα ενημερώθηκαν ότι δεν θα προπονούνται με την πρώτη ομάδα πλέον οι Γιασίν Μεριά, Νεμάνια Νίκολιτς, Ιωάννης Κωστή και Φοντέ Καμαρά.

Οι τρεις πρώτοι ήταν και οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού (μαζί με τον 18χρονο γκολκίπερ Ηλία Καραργύρη), που δεν αγωνίστηκαν λεπτό στο φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αν και βρίσκονταν στην αποστολή. Σχετικά με την περίπτωση του Μεριά υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας και της Αραβικής Χερσονήσου και υπάρχει αίσθηση ότι σύντομα θα αποχωρήσει με μεταγραφή. Αντίθετα, ο Βόσνιος δεξιός μπακ Νίκολιτς (19), ο Κύπριος μέσος Κωστή (20) και ο αριστερός Καμαρά (22, Γουινέα) αναμένεται να δοθούν δανεικοί, για να πάρουν παιχνίδια.

Αντίθετα με τους προαναφερθέντες, οι Μάριος Βρουσάι, Νίκολα Τσούμιτς, Θανάσης Ανδρούτσος και Ούγκο Κάιπερς, παραμένουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και διεκδικούν τη θέση τους στο ρόστερ της νέας χρονιάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments