Αθλητισμός

«Ροζ» σκάνδαλο Εθνική Αγγλίας: Αυτές είναι οι καλλονές για τις οποίες έμπλεξαν Γκρίνγουντ και Φόντεν

«Ροζ» σκάνδαλο Εθνική Αγγλίας: Αυτές είναι οι καλλονές για τις οποίες έμπλεξαν Γκρίνγουντ και Φόντεν
«Ροζ» σκάνδαλο Εθνική Αγγλίας: Ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ είχε να αντιμετωπίσει τις περιπέτειες του Μαγκουάιρ, αλλά τώρα πρέπει να δει τι θα κάνει και με τους ενθουσιώδεις Γκρίνγουντ και Φόντεν. Ποιες ήταν οι καλλονές για τις οποίες «ξέφυγαν»;

Μέισον Γκρίνγουντ και Φιλ Φόντεν είναι δύο από τα κορυφαία ταλέντα της Αγγλίας, αγωνίζονται σε Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι, αντίστοιχα, έκαναν το ντεμπούτο τους στον νικηφόρο αγώνα με την Ισλανδία για το Nations League, αλλά ο ενθουσιασμός τους παρέσυρε σε «ροζ» περιπέτειες. Ποιες όμως ήταν οι καλλονές για τις οποίες οι δύο νεαροί Άγγλοι διεθνείς έσπασαν τόσο τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας, όσο και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό.

Οι δύο νεαροί σταρ της Premier League θέλησαν να γιορτάσουν το ντεμπούτο τους στην Εθνική ομάδα της χώρας τους με δύο κοπέλες από την Ισλανδία όπου βρίσκονταν. Οι δύο κοπέλες είναι ξαδέρφες, η μία εκ των οποίων και φιναλίστ πέρυσι στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος. Η 20χρονη Νάντια Σιφ Λίνταλ Γκουναρσντότιρ είχε την πρώτη της επαφή με τον 18χρονο Γκρίνγουντ μέσω chat λίγες ημέρες πριν το πάρτι.

Μαζί με την 20χρονη Νάντια, οι δύο Βρετανοί ποδοσφαιριστές έβαλαν στο ξενοδοχείο τους και την 19χρονη εξαδέλφη της, Λάρα Κλάουσεν που είναι φοιτήτρια Nομικής.

Δείτε τις… πέτρες του σκανδάλου

Όταν ρωτήθηκε για το τι ακριβώς συνέβη στο ξενοδοχείο η Νάντια δεν έδωσε λεπτομέρειες και αρκέστηκε στο σχόλιο για τους δύο ποδοσφαιριστές ότι «ήταν πραγματικοί τζέντλεμεν». Εν τω μεταξύ βίντεο, που ήρθαν στη δημοσιότητα δείχνουν ότι οι κοπέλες που σχεδίαζαν να συναντηθούν με τους δύο Βρετανούς ποδοσφαιριστές ήταν τουλάχιστον τέσσερις, αλλά τελικά πήγαν οι δύο.

Μία από αυτές, ονόματι Ανίτα Γκουναρσντότιρ, παραδέχθηκε ότι φλέρταρε με τους δύο Βρετανούς ποδοσφαιριστές, αλλά τελικά επέλεξε να μην πάει στο ξενοδοχείο όπου έμεναν οι παίκτες της Εθνικής Αγγλίας.

Θυμίζουμε ότι εξαιτίας αυτής τους της «περιπέτειας», οι δύο ποδοσφαιριστές δεν πρόκειται να ακολουθήσουν την ομάδα των «Τριών Λιονταριών» στο παιχνίδι κόντρα στη Δανία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φιλ Φόντεν, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 20 ετών έχει έναν γιο μόλις δύο ετών, ενώ ο Μέισον Γκρίνγουντ χώρισε τον Μάιο από τη σύντροφό του, που είναι μοντέλο.

Εν τω μεταξύ, ο Φόντεν παραδέχθηκε το λάθος του στο Twitter και ζήτησε συγνώμη. Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments