Lifestyle

Είπε το “ναι” η Σκούρα

Είπε το “ναι” η Σκούρα
Το χάσαμε το κορμί.

Καλά στέφανα και καλούς απογόνους στη Χριστιάνα Σκούρα. Η πρώην παίκτρια του GNTM η οποία πήρε φέτος τη θέση της Ιωάννας Μαλέσκου στη μεσημεριανή ζώνη του Κρήτη TV με την εκπομπή “Καλό μεσημέρι” δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της Χάρη. Μπροστά στον γονατισμό Χάρη που κρατούσε το μονόπετρο στο χέρι και ρωτώντας την μελαχρινή καλλονή αν θα τον παντρευτεί, η Χριστιάνα δεν δίστασε καθόλου και απάντησε θετικά στην πρόταση γάμου.

Μπορεί το 2018 η πανέμορφη Χριστιάνα να δοκίμασε τις δυνάμεις της στο reality μόδας του Star, επιθυμώντας τότε να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ ωστόσο φαίνεται πως η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνη. Η απόφαση της νέας οικοδέσποινας του Σκάι να αφήσει το πόστο της στο τοπικό κανάλι της Κρήτης άνοιξε διάπλατα το δρόμο της παρουσίασης στο μοντέλο. Η 24χρονη μελαχρινή καλλονή με καταγωγή από την Αλβανία μεγάλωσε στη Ρόδο αλλά σπούδασε στην Κρήτη. Έτσι όταν τέθηκε το θέμα της αντικατάστασης της Μαλέσκου οι ιθύνοντες του Κρήτη Tv την επέλεξαν αμέσως.

Πλέον η Χριστιάνα Σκούρα λέει καθημερινά “καλό μεσημέρι” στους τηλεθεατές του τοπικού καναλιού μαζί με τον Λευτέρη Κουμαντάκη και αισθάνεται πολύ χαρούμενη γι’αυτό. Φυσικά η χαρά της πρότασης γάμου είναι ένα εντελώς διαφορετικό συναίσθημα το οποίο θέλησε να μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους αφού ανέβασε τη φωτογραφία από την πρόταση γάμου στο instagram με την λεζάνατα: “Σκέφτομαι εδώ και λίγα λεπτά τι θα μπορούσα να γράψω αλλά όλα φαντάζουν μικρά. Ήξερες ποια θα ήταν η ιδανική πρόταση γάμου για εμένα και την πραγματοποίησες! Σε ευχαριστώ για όλα, ήταν υπέροχα. Σε λατρεύω”.

Η Χριστιάνα Σκούρα είναι 24 ετών και έχει καταγωγή από την Αλβανία. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Σπουδάζει Τεχνολογία Τροφίμων στο Ηράκλειο Κρήτης και μιλάει τρεις γλώσσες. Στον ελεύθερο χρόνο της διαβάζει πολύ. Τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Έχει λάβει μέρος σε τρεις διαγωνισμούς ομορφιάς και έχει κερδίσει τρία στέμματα. To 2016 η Χριστιάνα Σκούρα κέρδισε τον τίτλο Μις Αλβανία στα καλλιστεία. Επίσης έχει κερδίσει τον τίτλο Μις Κρήτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments