Αθλητισμός

Καφού Ολυμπιακός: Ζορίζουν τα πράγματα για τον Πορτογάλο χαφ

Καφού Ολυμπιακός: Ζορίζουν τα πράγματα για τον Πορτογάλο χαφ
Καφού Ολυμπιακός: Πρέπει να κερδίσει τη θέση του στην ομάδα του Πειραιά ο Πορτογάλος, εάν θέλει να συνεχίσει και τη νέα χρονιά.

Ο Καφού πρέπει να κερδίσει τη θέση του στον Ολυμπιακό αν θέλει να μείνει και την επόμενη χρονιά, καθώςο Ολυμπιακός επιμένει με μανία στον Εμβιλά και έχει ήδη αποκτήσει τον Πέπε. Ο Πορτογάλος χαφ βλέπει να περιορίζεται ο ρόλος του και πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί η ομάδα να τον εμπιστευτεί. Η εικόνα που παρουσιάζει τελευταία έχει διακυμάνσεις καθώς από τη σούπερ πάσα στον Χασάν πέρασε στο ράθυμο μαρκάρισμα επί του Σάλομον.

Ανηφόρα περιμένει τον Καφού

Ο Πέπε δεν θα έχει δικαίωμα να παίξει στον τελικό με την ΑΕΚ και φυσικά ο Εμβιλά δεν ξέρουμε εάν θα είναι έως τότε καν στην Ελλάδα. Φυσικά ούτε αυτός μπορεί να παίξει. Ο Γκιγιέρμε έχει φύγει και ο Ολυμπιακός θα έχει τριάδα για τον τελικό με την ΑΕΚ τους Μπουχαλάκη, Καμαρά και Καφού, όπως αναφέρει το fosonline.gr.

Ο τελευταίος είχε την ευκαιρία στο πρόσφατο φιλικό με τον Ατρόμητο να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από πλευράς απόδοσης. Είχε προηγηθεί η πολύ καλή παρουσία του στον προηγούμενο φιλικό αγώνα με τον ΠΑΣ, με αποκορύφωμα την έξοχη μπαλιά στον Χασάν για το γκολ της νίκης του Ολυμπιακού.

Στο Περιστέρι ήταν άλλος Καφού. Με… αποκορύφωμα την κακή αντίδρασή του στο μαρκάρισμα επί του σκόρερ του Ατρομήτου, όταν δεν μπόρεσε να τον κόψει πριν από το σουτ χάνοντας κατά κράτος τη μονομαχία και πηγαίνοντας στη φάση με ράθυμο τρόπο. Σαν να μην είχε καθόλου ψυχολογία.

Βασικό ρόλο η ψυχολογία

Σίγουρα όταν ο Καφού ξέρει ότι ο Ολυμπιακός παίρνει δύο χαφ έχοντας φύγει ένας, ίσως νιώθει ότι δεν έχει από το κλαμπ την εμπιστοσύνη ώστε να λογίζεται ως βασική επιλογή. Κι αυτές είναι λεπτομέρειες με μεγάλη σημασία. Το θέμα είναι ότι ο Μαρτίνς τον πιστεύει τον Καφού, γι΄αυτό άλλωστε και τον έφερε τον περασμένο χειμώνα. Αλλά περιμένει σίγουρα και μια συνέχεια καλών εμφανίσεων, ασχέτως αν ο σύλλογος πάει να πάρει και δύο και τρεις και τέσσερις χαφ.

Ειδικά για τον τελικό του Σαββάτου, ο Καφού μπορεί να έχει κομβική ευκαιρία σχετικά με τον τρόπο που θα τον «βλέπει» ο προπονητής και η ομάδα για τη συνέχεια. Κι είναι στο χέρι του, εφόσον τελικά χρησιμοποιηθεί από την αρχή ή στην εξέλιξη του ματς. Όπως ασφαλώς είναι και για τον Μπρούνο η μεγάλη ευκαιρία στο δεξί άκρο της άμυνας…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments