Αθλητισμός

Νότιγχαμ Παρί: Η αγγλική ομάδα παίρνει ταλέντο από τους φιναλίστ του Champions League

Νότιγχαμ Παρί: Η αγγλική ομάδα παίρνει ταλέντο από τους φιναλίστ του Champions League
Νότιγχαμ Παρί: H ομάδα της Championship κάνει το «μπαμ» και αποκτά ταλέντο από τους φιναλίστ του Champions League.

H Νότιγχαμ Φόρεστ είναι έτοιμη να προχωρήσει σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, δείχνοντας ότι σχεδιάζει και το ποδοσφαιρικό της μέλος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αγγλική ομάδα φαίνεται να τα έχει βρει σε όλα με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού, Λουάκ Μπε Σο.

Με βάση ό, τι γράφεται, η Νότιγχαμ θα δώσει ένα ποσό στην Παρί για να κάνει δικό της τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, με τους Γάλλους να κρατάνε (υψηλό) ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20%.

Λίγα λόγια για τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ (αγγλικά: Nottingham Forest) είναι αγγλικός ποδοσφαιρικός σύλλογος από το Νότιγχαμ. Ο σύλλογος αγωνίζεται στις κατηγορίες του συστήματος ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων Αγγλίας. Κορυφαίες επιτυχίες της υπήρξαν οι δύο συνεχόμενες κατακτήσεις του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στις σεζόν 1978-1979 και 1979-1980.

Έδρα του συλλόγου, που ιδρύθηκε το 1865, είναι το Σίτι Γκράουντ (αγγλικά: City Ground) στην πόλη του Νότιγχαμ, χωρητικότητας 30.600 θεατών. Τα παρατσούκλια του είναι «The Reds» από τις κόκκινες φανέλες που φορά και «Forest». Το όνομα της ομάδας προήλθε στο όνομα του πρώτου γηπέδου της, το «Forest Recreation Ground», στο οποίο σήμερα διοργανώνεται μια ετήσια εμπορική έκθεση χήνας, η «Nottingham Goose Fair». Εξάλλου το δάσος του Νότιγχαμ είναι διάσημο από τη δράση του Ρομπέν των Δασών.

Η ομάδα συχνά αναφέρεται απλά «Forest» αλλά δεν πρέπει να συγχέεται με μια παλιότερη ερασιτεχνική ομάδα, την Forest F.C., η οποία είναι πιο γνωστή ως «The Wanderers F.C.». Επίσης, λανθασμένη είναι η συντόμευση «Notts Forest» που αναγράφεται από κάποιους, διότι το Notts αφορά όλη την επαρχία του Nottinghamshire -από όπου και ο σύλλογος Νοτς Κάουντι (Notts County)- κι όχι την πόλη του Νότιγχαμ. Η σωστή συντόμευση είναι Nott’m Forest.

Από τον Μάιο του 2017, νέος ιδιοκτήτης του συλλόγου είναι ο Έλληνας επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης, πρόεδρος και του Ολυμπιακού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments