Αθλητισμός

Ματέους Ρέις: Πιέζει για Ολυμπιακό

Ματέους Ρέις: Πιέζει για Ολυμπιακό
Ματέους Ρέις: Έντονες είναι οι πιέσεις από τη μεριά του παίκτη προκειμένου να υπογράψει με τον Ολυμπιακό.

Ο Ματέους Ρέις πιέζει τη Ρίο Άβε να τον αφήσει να αποχωρήσει προκειμένου να μπορέσει να ολοκληρώσει τη διαδικασία με τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, έντονες είναι οι πιέσεις που ασκεί ο 25χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ στην ομάδα του με σκοπό να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει με το λιμάνι. Ωστόσο, η πορτογαλική ομάδα αποδεικνύεται σκληρό «καρύδι» στις διαπραγματεύσεις, αν και ο ίδιος ο διεθνής ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρήσει.

Ο Ρέις έχει ενθουσιαστεί με την προοπτική του Ολυμπιακού και αρνείται να συζητήσει για επέκταση με τη Ρίο Άβε, ενώ δεν ασχολείται με περιπτώσεις άλλων ομάδων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Βέβαια, το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος και από τον Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί χωρίς η Ρίο Άβε να έχει κανένα όφελος.

Ο Ματέους Ρέις είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς

Ο Ματέους Ρέις φαίνεται λοιπόν, να είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να τον αποκτήσει από τη Ρίο Αβε, δίνοντάς του τη θέση του Τσιμίκα στην ιεραρχία των αριστερών μπακ των Πειραιωτών. Και όχι άδικα, βέβαια, καθώς πρόκειται για έναν επιθετικό μπακ που βοηθάει στην ανάπτυξη της ομάδας, έχει άριστη τεχνική κατάρτιση, «διαβάζει» καλά το παιχνίδι και είναι γρήγορος και δυνατός. Εξάλλου, τη φετινή σεζόν ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές σε όλη τη Liga NOS και βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση της 5ης θέσης από τη Ρίο Αβε και την έξοδο στο Europa League.

Γεννημένος το 1995 στο Σάο Πάολο, ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Σάο Πάολο. Πέρασε από όλα τα ηλικιακά γκρουπ, ώσπου το 2012 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την παιδική του ομάδα, καθώς προβιβάσθηκε και στην 2η ομάδα των Βραζιλιάνων. Δύο χρόνια αργότερα ο Ρέις έκανε το όνειρο του πραγματικότητα και ντεμπούταρε και επίσημα με τη φανέλα της Σάο Πάολο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments