Αθλητισμός

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Τι ισχύει για Γιάνκο και Περέιρα

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Τι ισχύει για Γιάνκο και Περέιρα
ΠΑΟΚ μεταγραφές: Μετά την περίπτωση του Άντριαν Περέιρα για τα αριστερά, εξετάζει και το όνομα του Σαϊντί Γιάνκο από την Πόρτο.

O ΠΑΟΚ προχωράει στην ενίσχυση στα δύο άκρα του και για αυτό έχει στη λίστα του τα εξής ονόματα, εκείνο του Σαϊντί Γιάνκο και εκείνο του Άντριαν Περέιρα. Ωστόσο, οι συζητήσεις συνεχίζονται και με τις δύο πλευρές ακόμα.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την περίπτωση του Άντριαν Περέιρα για τα αριστερά, οι πληροφορίες ανέφεραν πως είναι κοντά και στο δεξί μπακ χαφ Σαϊντί Γιάνκο από την Πόρτο. Όμως, αρχίζει να «κολλάει» η μεταγραφή του 24χρονου Ελβετού στον ΠΑΟΚ, αφού ο παίκτης δεν τα βρίσκει με τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο οικονομικό.

Η περίπτωση του Σαϊντί Γιάνκο

Και μπορεί ο ΠΑΟΚ να τα έχει βρει με την Πόρτο για τον δανεισμό του παίκτη, αλλά αυτό δεν ισχύει και για τον Ελβετό δεξιό μπακ χαφ, αφού υπάρχει διαφορά στο οικονομικό και φαίνονται στον παίκτη λίγα τα δύο εκατομμύρια.

Να αναφέρουμε πως ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την Γκάμπια ανήκει στην Πόρτο ενώ πέρυσι είχε 46 συμμετοχές με την Γιουνγκ Μπόις έχοντας ένα γκολ και μια ασίστ κατακτώντας το νταμπλ με την ελβετική ομάδα.

Τι γίνεται με τον Άντριαν Περέιρα;

Από την άλλη, στάσιμη παραμένει η περίπτωση του Άντριαν Περέιρα, αφού οι δύο πλευρές εξακολουθούν να βρίσκονται σε συζητήσεις, σε αντίθεση με τη Βίκινγκ, αφού ο Νορβηγός αριστερός μπακ ζητά περισσότερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments