Lifestyle

Καρντάσιαν σειρά: Τέλος έπειτα από 20 σεζόν – Η ανακοίνωση της Κιμ

Καρντάσιαν σειρά: Τέλος έπειτα από 20 σεζόν – Η ανακοίνωση της Κιμ
Καρντάσιαν σειρά: Το «Keeping Up with the Kardashians» εκτίναξε τις καριέρες των αδελφών και αναμένεται να προβάλει την τελευταία σεζόν στις αρχές του νέου έτους.

Εντός του νέου έτους, το ριάλιτι σόου της αμερικανικής τηλεόρασης, το οποίο έκανε διάσημη τόσο την Κιμ Καρντάσιαν όσο και την οικογένειά της, θα σταματήσει μέσα στο 2021 έπειτα από 14 χρόνια, σύμφωνα με ό,τι μετέδωσε το δίκτυο «E!».

Η σειρά «Keeping Up with the Kardashians» εκτίναξε τις καριέρες των αδελφών στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς στα ύψη αλλά αναμένεται να προβάλει την τελευταία σεζόν στις αρχές του νέου έτους, σύμφωνα με το δίκτυο και με την οικογένεια.

Η ανάρτηση της Κιμ Καρντάσιαν για το «Keeping Up with the Kardashians»

«Με βαριά καρδιά αποχαιρετούμε το Keeping Up with the Kardashians. Έπειτα από 14 χρόνια, 20 σεζόν, εκατοντάδες επεισόδια και πολλά spin-off σόου, αποφασίσαμε ως οικογένεια να τερματίσουμε αυτό το πολύ ιδιαίτερο ταξίδι», ανέφερε η οικογένεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι Καρντάσιανς Κιμ Καρντάσιαν, Κάιλι Τζένερ, Κλόι Καρντάσιαν, Κένταλ Τζένερ και Κόρντεϊ Καρντάσιαν δεν αιτιολόγησαν την απόφασή τους, αλλά το «E!» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι σέβεται «την απόφαση της οικογένειας να ζήσει τις ζωές της χωρίς τις κάμερές μας».

Πώς ξεκίνησε το «Keeping Up With The Kardashians»

Τον Φεβρουάριο του 2007, διέρρευσε το βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου που είχε κάνει η Κιμ Καρντάσιαν το 2003 με τον τότε σύντροφο της, Ray J και λόγω αυτού απέκτησε αρκετή φήμη στα μέσα ενημέρωσης. Λίγο αργότερα, η ίδια η τηλεπερσόνα άσκησε αγωγή εναντίον της εταιρείας Vivid Entertainment, η οποία άρχισε να διανέμει το βίντεο χαρακτηρίζοντας την ως Kim K Superstar.

Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, εκείνη και η οικογένεια της ξεκίνησαν να συμμετέχουν στο ριάλιτι του E!, «Keeping Up With The Kardashians», το οποίο λόγω της μεγάλης του επιτυχίας, δημιούργησε παράγωγες εκπομπές (spin-offs), το «Kourtney and Kim Take New York», το «Kourtney and Kim Take Miami» , το «Kourtney and Khloe Take The Hamptons», το «Revenge Body With Khloe Kardashian», το «Rob & Chyna», καθώς και το πολύ πρόσφατο «Life of Kylie». Τον Δεκέμβριο του 2007, η Κιμ Καρντάσιαν έκανε το πρώτο της εξώφυλλο για το περιοδικό «Playboy», κάτι που την έκανε ακόμα πιο γνωστή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments