Video

The 2night Show Αρναούτογλου: Πρεμιέρα την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου

The 2night Show Αρναούτογλου: Πρεμιέρα την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου
The 2night Show Αρναούτογλου: Έρχεται στους δέκτες μας, έχοντας στη συντροφιά του ξεχωριστούς καλεσμένους που είναι έτοιμοι να του αποκαλύψουν τις πιο κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς τους.

Αντίστροφα μετράει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την πρεμιέρα της εκπομπής «The 2night Show» στον ΑΝΤ1.

Η τηλεοπτική επιστροφή της πετυχημένης βραδινής εκπομπής του γνωστού καναλιού αναμένεται να γίνει την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:30, ενώ μαζί του θα είναι οι «Σφήκες»! Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έρχεται στους δέκτες μας, έχοντας στη συντροφιά του ξεχωριστούς καλεσμένους που είναι έτοιμοι να του αποκαλύψουν τις πιο κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς τους, μέσα από ανατρεπτικές συνεντεύξεις που θα συζητηθούν.

Δείτε την ανάρτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό του στο Instagram:

Οι «Μύγες» φεύγουν, οι «Σφήκες» έρχονται

Ποια είναι τα συστατικά για μια ενδιαφέρουσα βραδιά; Αυθορμητισμός, χιούμορ, «ανεβασμένη» διάθεση, μουσική, καλή παρέα και φυσικά… ευχάριστα απρόοπτα! Όλα όσα έχει το «The 2night Show», που φέτος «γράφει» την 5η του σεζόν στο late night πρόγραμμα του ANT1. Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο καταξιωμένος παρουσιαστής θα ξεκλειδώσει τα συναισθήματά τους, θα τους κάνει να γελάσουν, να συγκινηθούν και να «ντύσουν» τα βράδια μας με τις δικές τους ιστορίες.

Στην παρέα του Γρηγόρη θα προστεθούν φέτος οι «Σφήκες»: η Χρύσα Κατσαρίνη, η Super Κική και η Φελίσια Τσαλαπάτη. Είναι μια τρομερή θηλυκή τριάδα που θα «τσιμπάει», αλλά δεν θα πονάει τους καλεσμένους του «Τhe 2night Show». Ήδη πολλοί Έλληνες επώνυμοι έσπευσαν να του ευχηθούν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, όπως η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Παρακάτω ακολουθεί το τρέιλερ της εκπομπής που ανήρτησε στα social media o ANT1:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Γρηγόρης έρχεται late night! 🌙🌙 #The2NightShow Πρεμιέρα Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 23:30 στον #ant1tv @grigorisarnaoutoglou.official #comingssoon #StayTuned

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv) στις

Ποια θα είναι η πρώτη του καλεσμένη;

Κάθε χρόνο υπάρχει η απορία ποιοι κάνουν… ποδαρικό στις εκπομπές και πόσο μάλλον στις πετυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές! Όπως λοιπόν, αποκάλυψε η ίδια η influencer μέσω του προσωπικού και επίσημο προφίλ της στο Instagram, θα είναι από τους πρώτους καλεσμένους του δημοφιλούς παρουσιαστή. Και δεν είναι άλλη από την Ιωάννα Τούνη η οποία έχει βρεθεί ξανά στο πλατό της εκπομπής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments