Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αυτός είναι η εναλλακτική αν δεν «παίξει» του Λύρατζη

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αυτός είναι η εναλλακτική αν δεν «παίξει» του Λύρατζη
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η εναλλακτική του «τριφυλλιού» αν δεν ευδοκιμήσει η επιλογή του Λύρατζη, είναι ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

Ο Τσάβι Ρόκα και ο Ντάνι Πογιάτος είναι σε αναζήτηση για τον παίκτη που θα αποτελέσει το δίδυμο των δεξιών μπακ στην ομάδα μαζί με τον Φακούντο Σάντσες. Ρόκα και Πογιάτος θέλουν να έχουν δύο παίκτες για τη δεξιά πλευρά της ομάδας, έτσι ώστε να είναι καλυμμένοι για όλη τη σεζόν.

Είναι γνωστό ότι πρώτος στόχος των «πράσινων» είναι ο Λευτέρης Λύρατζης. Να αναφέρουμε πως ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής για το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ για την πρώτη αγωνιστική της Super League και δεν αποκλείεται μετά το ματς του «Δικέφαλου του Βορρά» με την Μπενφίκα για τα προκριματικά του Champions League να υπάρξουν νεότερα από τη στιγμή που ο παίκτης αρέσει στον Παναθηναϊκό.

Όμως, επειδή η περίπτωση Λύρατζη δεν θεωρείται σίγουρη, ο Παναθηναϊκός κοιτάζει και τις εναλλακτικές που έχει. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Sportday, εναλλακτική για το «τριφύλλι» αποτελεί ο 28χρονος παίκτης της ΑΕΚ, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος. Ο Έλληνας αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2021, όμως η αποχώρησή του συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια ο 28χρονος Έλληνας αμυντικός έχει αγωνιστεί ως δανεικός σε Βέροια, Λαμία και Γκόρνικ, με την τελευταία να φτάνει κοντά στην μεταγραφή του, δίχως όμως να καταφέρει να την ολοκληρώσει. Την περασμένη σεζόν ο Βασιλαντωνόπουλος μέτρησε 3 συμμετοχές με την ΑΕΚ και 11 με την Γκόρνικ, με τη φανέλα της οποίας σκόραρε και 2 φορές.

Ο Βασιλαντωνόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Θύελλα Αιγίου το 2009, μετακινήθηκε στον Παναιγιάλειο, στη συνέχεια βρέθηκε στην Παναχαϊκή από όπου πήρε μεταγραφή για τον Απόλλωνα Σμύρνης το 2015. Από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2015. Στην Ένωση δεν κατάφερε να καθιερωθεί αφού εκτός από τις ομάδες που αναφέραμε πριν, πήγε δανεικός και στη Βέροια.

Ο Βασιλαντωνόπουλος είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να σταθεί ιδιαίτερα καλά στο αμυντικό κομμάτι, αλλά έχει αδυναμίες στο μπροστινό μέρος του γηπέδου. Βέβαια, η εμπειρία του πλέον τον βοηθάει να καλύπτει αυτές τις αδυναμίες και θεωρείται ότι μπορεί να είναι το νούμερο 2 στα δεξιά μπακ του «τριφυλλιού».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments