Video

Αυτός είναι η νέα σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Αυτός είναι η νέα σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχέση: Η αποκάλυψη έγινε σε πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση.

Με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο φαίνεται πως είναι ζευγάρι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η παρουσιάστρια εθεάθη σε εστιατόριο στη Γλυφάδα, ιδιοκτησίας του αγαπημένου της, σε ένα event το οποίο αποτέλεσε την αφορμή για την αποκάλυψη της σχέσης αυτής.

Ο ίδιος μάλιστα, ανέφερε ότι το ζευγάρι έχει εντοπιστεί μαζί άλλες δύο φορές σε εστιατόριο στη Βουλιαγμένη, ενώ η Φαίη Σκορδά επιβεβαίωσε λέγοντας το εξής: «Εγώ ξέρω ότι εδώ και ένα μήνα είναι μαζί, είναι πολύ καλά». Πάντως, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες στο χθεσινοβραδινό κάλεσμα, όταν ρωτήθηκε αν το καλοκαίρι ήρθε ο έρωτας στη ζωή της, απέφυγε χαμογελαστή να απαντήσει, λέγοντας: «Δεν ξέρω… δεν ξέρω».

Η όμορφη Κωνσταντίνα πάντως, έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης αλλά και τα social media με τις σχέσεις της ή έστω τις φήμες για τους ερωτικούς δεσμούς της στο παρελθόν. Ένα από τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφερε πως ο νέος σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ήταν ο Δημήτρης Μηλιώνης που στο παρελθόν είχε σχέση με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», οι δύο τους απέφευγαν τις κοινές εμφανίσεις, καθώς δεν επιθυμούν το γεγονός να λάβει δημοσιότητα. Οι πληροφορίες προέτασσαν ότι ο έρωτας ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία δεν μετρά πολύ, αφού οι δύο τους άρχισαν να κάνουν παρέα αρκετό καιρό μετά το τέλος της καραντίνας.

Επιπροσθέτως, το δημοσίευμα της εφημερίδας ανέφερε ότι οι συναντήσεις τους πύκνωσαν όταν εκείνη αποχώρησε από το «Just the 2 of us» και είχε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Δημήτρης Μηλιώνης εθεάθησαν να απολαμβάνουν το δείπνο τους σε μαγαζί της Αθήνας, όπου δεν συχνάζουν φωτογράφοι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments