Video

Σοφία Μουτίδου Καφέ της Χαράς: Απάντησε αν θα είναι στη σειρά του ΑΝΤ1

Σοφία Μουτίδου Καφέ της Χαράς: Απάντησε αν θα είναι στη σειρά του ΑΝΤ1
Σοφία Μουτίδου Καφέ της Χαράς: Η γνωστή ηθοποιός προέβη σε δηλώσεις ενώ άμεση ήταν και η αντίδραση του Χάρη Ρώμα.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Open, «Καλοκαίρι #not», ήταν η Σοφία Μουτίδου, η οποία έκανε μια αποκάλυψη για το «Καφέ της Χαράς» και αιφνιδίασε τους πάντες.

Όπως ανέφερε η γνωστή ηθοποιός, η λατρεμένη YouTuber και νέα παρουσιάστρια, δεν έχει ακόμα καμία απάντηση για το αν θα μπει ώστε να ενισχύσει το καστ της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς, τονίζοντας στον αέρα της εκπομπής πως «από ότι βλέπει, δεν θα είναι στη σειρά».

Συγκεκριμένα η ηθοποιός που αυτό το διάστημα είναι στην εκπομπή «The Booth» δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι πάρα πολύ μπλεγμένο το θέμα του Καφέ της Χαράς. Το τελικό που κατάλαβα εγώ, γιατί ουσιαστικά απάντηση δεν έχω πάρει, ξέρουν όλοι για εμένα και εγώ δεν ξέρω. Έχω μιλήσει με τον Χάρη Ρώμα σε φάση που μου έλεγε για το σενάριο ο άνθρωπος και μου έλεγε ότι, σε περιμένουμε στον δεύτερο κύκλο»!

Από την άλλη, άμεση ήταν η αντίδραση του Χάρη Ρώμα στις δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου για τη συμμετοχή της στο «Καφέ της Χαράς». Ο ηθοποιός και σεναριογράφος της σειράς ξεκαθάρισε την κατάσταση αναφέροντας σε δηλώσεις του πως «υπάρχει πρόβλημα εφόσον βρίσκεται σε μια εκπομπή αυτή τη στιγμή και μάλιστα καθημερινή. Υπάρχει θέμα με το πώς μπορούν να συνδυαστούν τα γυρίσματα. Δηλαδή, δεν μπορούμε να κάνουμε ένα για έναν ηθοποιό ένα ειδικό πρόγραμμα ούτως ώστε να χωρέσει στα γυρίσματα».

Και συνέχισε: «Η Σοφία μου είναι πολύ αγαπητή και πολύ αξιόλογη συνάδελφος, αλλά αυτό είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων. Το σενάριο είμαστε εγώ και η Χατζησοφιά, ό,τι θέλουμε κάνουμε, ό,τι θέλουμε κόβουμε και ό,τι θέλουμε προσθέτουμε. Και να υπάρχει, αν δεν μπορεί να ενταχθεί στα γυρίσματα, θα κοπεί και θα ενταχθεί μια άλλη ιστορία. Με τη Σοφία έχουμε να μιλήσουμε αρκετό καιρό, από τότε που μου είπε το πρόγραμμά της, αλλά πραγματικά χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την πολύ αγαπημένη φίλη, το πρόγραμμα του Καφέ γίνεται με 20 άτομα που πρέπει να συνυπάρξουν, δεν γίνεται πάνω σε κανένα άτομο. Όταν μου είπε το πρόγραμμά της, της είπα ότι δεν χωράει», φανέρωσε ο Χάρης Ρώμας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments