Αθλητισμός

ΑΕΚ Ολυμπιακός LIVE: Αυτές είναι οι ενδεκάδες των ομάδων

ΑΕΚ Ολυμπιακός LIVE: Αυτές είναι οι ενδεκάδες των ομάδων
ΑΕΚ Ολυμπιακός LIVE: Πριν λίγο έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το βράδυ του Σαββάτου (12/09, 21:00), ύστερα από δύο αναβολές, θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι δύο ομάδες, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, θα αγωνιστούν με τα ρόστερ της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, το οποίο σημαίνει πως δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι παίκτες που αποκτήθηκαν το φετινό καλοκαίρι ή επέστρεψαν από δανεισμό.

Ειδικότερα, κατω από τα γκολπόστ  για τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο 17χρονος Τζολάκης. Στο δεξιό άκρο της άμυνας ο Μπρούνο, αριστερός ο Τοροσίδης, ενώ στο κέντρο της άμυνας οι Σενεγαλέζοι Σισέ και Μπα. Οι δύο αμυντικοί χαφ στο 4-2-3-1 του Ολυμπιακού είναι οι Καμαρά και Μπουχαλάκης. Αναφορικά με τη μεσοεπιθετική τριάδα, στα δύο άκρα είναι οι Μασούρας και Ραντζέλοβιτς και ο Βαλμπουενά πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού:

Τζολάκης – Μπρούνο, Μπα, Σισέ, Τοροσίδης – Καμαρά, Μπουχαλάκης – Μασούρας, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς – Ελ Αραμπί.

H ενδεκάδα της ΑΕΚ

Με διάταξη 4-3-3 και τον Ντανιέλε Βέρντε στο δεξί άκρο της επίθεσης παρατάσσει ο Μάσιμο Καρέρα την ΑΕΚ στον τελικό με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Παράλληλα, οι Τσιγκρίνσκι – Σβάρνας συνθέτουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, με τον Σιμόες στο “6” και τους Κρίστισιτς – Μάνταλο ως εσωτερικούς χαφ.

Ανβαλυτικά η ενδεκάδα: Τσιντώτας, Μπακάκης, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμόες, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Βέρντε, Λιβάγια, Ολιβέιρα. Στον πάγκο για την Ένωση θα είναι οι εξής: Αθανασιάδης, Λάτσι, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σαμπανάτζοβιτς, Αλμπάνης, Μπότος, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments