Αθλητισμός

Κάντζιορ ΠΑΟΚ: Είχε δεχτεί πρόταση από τον Δικέφαλο αλλά ήταν πια αργά

Κάντζιορ ΠΑΟΚ: Είχε δεχτεί πρόταση από τον Δικέφαλο αλλά ήταν πια αργά
Κάντζιορ ΠΑΟΚ: Μιλώντας σε πολωνική ιστοσελίδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Εϊμπάρ, αποκαλύπτει ότι είχε δεχτεί πρόταση από την Τούμπα αλλά ήταν ήδη αργά καθώς είχε κλείσει με τους Ισπανούς.

Ο Ντάμιαν Κάντζιορ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Εϊμπάρ, μίλησε σε ιστοσελίδα της Πολωνίας και αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Μία πρόταση την οποία δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει καθώς είχε ήδη συμφωνήσει με τους Ισπανούς, σύμφωνα με το SDNA. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός είπε συγκεκριμένα:

«Μόλις συμφωνήσαμε με την Εϊμπάρ ώστε να πάω εκεί, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μου έκαναν μία πολύ καλή οικονομική πρόταση, αλλά ήταν αργά. Από τη στιγμή που τα βρήκα σε όλα με την Έιμπαρ, δεν μπορούσα να αλλάξω κάτι. Για μένα, ήταν πολύ αργά», ανέφερε ο Κάντζιορ.

Σε άλλα νέα της ομάδας, τις τελευταίες ημέρες «παίζει» πολύ το όνομα του Πιέρου Σωτηρίου. Ο Κύπριος διεθνής επιθετικός φαίνεται ότι πιέζει την Αστάνα, στην οποία ανήκει, να τον δώσει δανεικό στον «Δικέφαλο».

Δύο είναι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους ο ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ. Ο πρώτος είναι η εγκυμοσύνη της γυναίκας του και το γεγονός ότι θέλει να είναι πιο κοντά στην οικογένεια του και ο δεύτερος ότι θέλει να κάνει πράξη ένα παιδικό του όνειρο, αφού από μικρός δεν έκρυβε τη συμπάθεια του στον ΠΑΟΚ.

Να σημειώσουμε ότι ο ύψους 1.86 φορ έχει παίξει μόλις 6 φορές για την Αστάνα, ενώ έχει πετύχει 3 γκολ. Για τον παίκτη έκανε δηλώσεις ο προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην κοινή παρουσία τους στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και υπογράμμισε πως ο Κύπριος επιθετικός είναι καλύτερος στο σκοράρισμα από τον Τσούμπα Άκπομ.

Πιέρος Σωτηρίου ΠΑΟΚ: Οι δύο λόγοι που θέλει να έρθει στον «Δικέφαλο» ο Κύπριος φορ

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε στον Metropolis FM για τον παίκτη: «Τον είχα το 2011, όταν μετά την Ξάνθη πήγα στην Κύπρο, στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Μικρό παιδί ήταν, φαντάρος τότε και έβγαινε το πρωί την ημέρα του ματς να ξεκουραστεί και να παίξει το απόγευμα τα ματς. Τον γνώρισα από πολύ μικρό. Είμαι χαρούμενος που τότε τον έβαλα σε αρκετά ματς, έπαιξε και εξελίχθηκε. Είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο και έτσι εξελίχθηκε».

Για το αν ο Σωτηρίου είχε την εξέλιξη που περίμενε:

«Ναι, είχε την εξέλιξη. Από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας πήγε στον ΑΠΟΕΛ και έκανε πάρα πολύ καλή χρονιά, από εκεί τον πήρε η Κοπεγχάγη. Όλα τα νέα παιδιά έχουν όνειρο να παίξουν στο εξωτερικό και το έκανε. Θεωρώ θα μπορούσε να κάνει ίσως καλύτερες επιλογές όσον αφορά το όνομα της ομάδας, όμως η Κοπεγχάγη δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τότε έπαιζε στο Champions League και δεν ήταν κακή επιλογή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments