Αθλητισμός

Ολυμπιακός Ταβάρες: Συζητά με Μπενφίκα για τον 19χρονο αμυντικό

Ολυμπιακός Ταβάρες: Συζητά με Μπενφίκα για τον 19χρονο αμυντικό
Ολυμπιακός Ταβάρες: Ψηλά στη λίστα του Πειραιά φαίνεται πως είναι ο 19χρονος αμυντικός, με τις πληροφορίες να λένε πως το Λιμάνι ετοιμάζεται να δώσει ένα εκατομμύριο στην Μπενφίκα για την απόκτησή του.

Στις ανοιχτές συζητήσεις του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα ήρθε να προστεθεί και το όνομα του Τόμας Ταβάρες. Ο Πειραιάς θέλει από ότι φαίνεται να αποκτήσει τον 19χρον δεξιό αμυντικό και σύμφωνα με το Sprotime.gr δίνει στους «αετούς» ένα εκατομμύριο ευρώ.  H υποχρεωτική οψιόν αγοράς του παίκτη είναι πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ και από την πλευρά του ο Ολυμπιακός θέλει μέσω του επικείμενου deal με τον Σεμέδο ο οποίος εδώ και καιρό έχει δείξει τάσεις φυγής να ρίξει το ποσό του Ταβάρες.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθεί πως οι «ερυθρόλευκοι»έχουν ενημερώσει την πορτογαλική ομάδα ότι δίνουν μέχρι 5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του παίκτη, ωστόσο οι «αετοί» έχουν «μουλαρώσει» και δεν συζητάνε τίποτε λιγότερο αν δεν τελειώσει το deal για τον Σεμέδο.

Ταυτόχρονα ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να έρθει στον Πειραιά ο Κρίστοφερ Οπερί. Όπως αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ ο αριστερός μπακ της Σατορού, θα κλείσει στον Ολυμπιακό ή τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Θυμίζουμε ότι και οι δύο ομάδες ανήκουν στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τα γαλλικά ρεπορτάζ υποστηρίζουν πως Ολυμπιακός και Φόρεστ είχαν ασχοληθεί με τον Οπερί και σε προηγούμενη φάση. Μάλιστα, αρχικά είχε απορριφθεί μία κρούση της Φόρεστ. Ωστόσο οι Γάλλοι θεωρούν πως ο αριστερός θα κλείσει σε μία από τις δύο ομάδες.

Ο 23χρονος είναι αριστερός μπακ αλλά παίζει και όλη την πλευρά στο γήπεδο. Αν και γεννημένος στο Αμπιτζάν και την Ακτή Ελεφαντοστού έχει και γαλλικό διαβατήριο. Με ύψος 1.83 ανήκει στη Σατορού και πέρυσι στη Ligue 2 είχε 23 ματς με 2 γκολ και 1 ασίστ. svg%3E

Στην Αθήνα ο Εμβιλά

Η σπουδαία είδηση της ημέρας για τον Ολυμπιακό είναι ότι έφτασε στην Ελλάδα ο Γιαν Εμβιλά, για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος έμπειρος μέσος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη γαλλική Σεντ Ετιέν και να πάρει τη θέση του Γκιγιέρμε στη βασική ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων», μετά την πώληση του Βραζιλιάνου στην Αλ Σαντ. Δείτε φωτογραφίες από την άφιξή του στην Αθήνα: svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments