Αθλητισμός

ΠΑΟΚ ΑΕΛ: Έχασε το «άχαστο» ο Άκπομ

ΠΑΟΚ ΑΕΛ: Έχασε το «άχαστο» ο Άκπομ
ΠΑΟΚ ΑΕΛ: Πήρε το τρίποντο ο Δικέφαλος με το γκολ του Τζόλη, αλλά τον αγώνα θα τον θυμούνται και για τη χαμένη ευκαιρία του Άκπομ.

Από το καλημέρα της Super League είχαμε μια δυνατή υποψηφιότητα για τις χαμένες ευκαιρίες της χρονιάς. Στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ, ο Δικέφαλος του Βορά πήρε το τρίποντο με γκολ του Τζόλη, αλλά είχε και μια χαμένη ευκαιρία για ένα μάλλον σίγουρο γκολ. Ο Άκπομ κατάφερε να χάσει αυτά που δεν χάνονται, και θα το θυμάται για πάντα.

Συγκεκριμένα στο ’62 ο Πέλκας μετά από ωραία κάθετη πάσα έφυγε ανενόχλητος από τα δεξιά, γύρισε τη μπάλα παράλληλα προς τον Άκπομ ο οποίος απλά έπρεπε να την σπρώξει στα δίχτυα. Ο Άκπομ έκανε… τσαφ, η μπάλα περασε κάτω από τα πόδια του και ο σέντερ φορ της ομάδας του ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να πιστέψει τι έχασε, όπως και κανείς στην Τούμπα. Ο Άκπομ στο 68′ είχε μια ακόμα καλή στιγμή για να βάλει ένα δεύτερο γκολ και να “κλειδώσει” τη νίκη για τον ΠΑΟΚ αλλά ο γκολκίπερ της ΑΕΛ με τρομερή επέμβαση κατάφερε να απομακρύνει τη μπάλα. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ήταν πρωταγωνιστής σε ακόμα δύο περιπτώσεις. Στο 86′ της αναμέτρησης είπε όχι σε σουτ των Τζόλη και Σβαμπ, όπως περιγράφει το sport 24.

Ο Τζόλης, το πρόσωπο του αγώνα

Ο Χρήστος Τζόλης μπήκε στη ζωή του ΠΑΟΚ στα περσινά playoffs αλλά καταφέρνει σε κάθε παιχνίδια να τραβάει πάνω του τα βλέμματα. Όπως έκανε και κόντρα στην Μπεσίκτας έτσι και στην πρεμιέρα της φετινής Super League Interwetten κατάφερε να κάνει όλο τον κόσμο να ασχολείται με αυτόν και φυσικά να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Ο μικρός έκανε υπέροχη κίνηση στο 16′ ο Μπίσεσβαρ τον είδε του πέρασε τη μπάλα και ο Τζόλης με τρομερό σουτ στον αέρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας νωρίς το σκορ.

Με το 1-0 από νωρίς υπέρ των γηπεδούχων άπαντες πίστευαν πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να βρει και άλλους χώρους, να πετύχει και άλλα τέρματα και να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση. Αυτό όμως δεν έγινε. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να τελείωσε το ματς με 17 τελικές αλλά οι εννιά ήταν προς την εστία και ουσιαστικά μόνο οι τρεις αυτές που θα μπορούσαν να μετουσιωθούν σε γκολ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments