Lifestyle

Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της Μέγκι Ντρίο σε απογειώνει

Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της Μέγκι Ντρίο σε απογειώνει
Δείτε πως γιόρτασε τα γενέθλιά της

Με ένα εκπληκτικό και άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα η Μέγκι Ντριο έσβησε την τούρτα γενεθλίων της με τον φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει τις πόζες της που επιδείκνυαν το πανέμορφο κορμί της, αλλά και το αβυσσαλέο ντεκολτέ της. Η Μέγκι έκλεισε τα 27 της χρόνια και το γιόρτασε με λιγοστούς φίλους λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού. Μέσα στο πράσινο φόρεμά της άστραφτε ολόκληρη, ενώ κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και θα καταλάβετε γιατί.

Η πρώην παίκτρια του GNTM βρέθηκε και στην εκπομπή του Star “Στη φωλιά των Κούκου” όπου μίλησε για το παρελθόν της. «Είχα σχέση τρία χρόνια με ένα παιδί, ο οποίος διατηρούσε παράλληλη σχέση με μια πολύ καλή φίλη μιας φίλης μου. Πώς το έμαθα; Το παιδί πήγαινε και δούλευε κάτω με την αντροχωρίστρα σε ένα beach bar στη Χαλκιδική. Εγώ έχω ένα εξοχικό εκεί. Η μητέρα μου πήγαινε για μπάνιο εκεί και τους είδε να φιλιούνται. Καμία γυναικεία αλληλεγγύη! Σε ποιο… ουράνιο και τόξο ήταν καλή φίλη;», είπε η Μέγκι Ντρίο και πρόσθεσε: «Είχα αναφερθεί παλαιότερα σε αυτό τον τραγικό χωρισμό. Ήταν από τους πρώτους μου έρωτες κι έζησα πολύ έντονα το χωρισμό και το κέρατο».

Το 27χρονο μοντέλο με καταγωγή από την Αλβανία ασχολείται με το μόντελινγκ εδώ και έξι χρόνια. Έχει σπουδάσει αγγλικό δίκαιο στο Λονδίνο και της αρέσει η γυμναστική και το μαγείρεμα. Στο χώρο της μόδας μπήκε για να κάνει το χατίρι της μαμάς της, ενώ προτιμά να κάνει πασαρέλα από το να είναι φωτομοντέλο. Τον Αύγουστο του 2013 συμμετείχε στα καλλιστεία Μακεδονίας – Θράκης στην Ξάνθη και κέρδισε τον τίτλο Miss Μακεδονία 2013.

Η Μέγκι Ντρίο ήρθε από την Αλβανία στην Ελλάδα σε ηλικία 13 ετών και, όπως έχει πει, η καταγωγή της υπήρξε αφορμή για να δεχθεί επιθέσεις και στο σχολείο. Εξαιτίας αυτών των συμπεριφορών άλλωστε, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το λύκειο και ολοκλήρωσε τα μαθήματά της μέσω διαδικτύου. «Έζησα το bullying σε μεγάλο βαθμό, στην τρίτη λυκείου σταμάτησα να πηγαίνω στο σχολείο. Με έδειχναν, είχα μείνει μόνη μου, δεν με έκαναν παρέα επειδή ήμουν από τη Αλβανία. Ένιωθα πολύ δυστυχισμένη. Έλεγα στη μητέρα μου “μήπως δεν πρέπει να λέμε ότι είμαστε από την Αλβανία;”. Αλλά ποτέ δεν έκρυψα την καταγωγή μου (…) Ολοκλήρωσα το σχολείο μέσω ίντερνετ γιατί δεν ήθελα να βλέπω τους συμμαθητές μου. Ήταν πολύ σκληρό αυτό που περνούσα. Τα κοριτσάκια στο σχολείο, στο διάλειμμα, θέλουν να είναι με τα κοριτσάκια κι εγώ ήμουν συνήθως μόνη μου, πάντα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments