Πολιτική

Η συνάντηση του Μητσοτάκη με ένα σκύλο στη ΔΕΘ

Η συνάντηση του Μητσοτάκη με ένα σκύλο στη ΔΕΘ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνώρισε τον... Judge, το σκύλο της ΕΛ.ΑΣ. που χάιδεψε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη ΔΕΘ.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο εκθεσιακό κέντρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης συνάντησε τον… Judge. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνώρισε τον Judge, έναν σκύλο της Αστυνομίας για ανίχνευση εκρηκτικών υλών, που έχει αναλάβει τον έλεγχο όλων των χώρων, από όπου περάσει, δηλαδή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης για όσο μείνει στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει το ethnos.gr.  Ο Judge ανήκει στο Τμήμα Συνοδών Αστυνομικών Σκύλων της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Βορείου Ελλάδος και αυτές τις μέρες βρίσκεται -μαζί με τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛΑΣ– στην «πρώτη γραμμή» για την ασφάλεια του πρωθυπουργού, ο οποίος έσπευσε να βρεθεί κοντά του και να τον χαϊδέψει.

H ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ομιλία στο πλαίσιο της ΔΕΘ, σε μια διαφορετική χρονιά από τις υπόλοιπες λόγω κορωνοϊού. Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στο Βελίδειο για την ομιλία του στις 19.00, ενώ νωρίτερα πραγματοποίησε συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΘ-Helexpo. Στη συνάντηση ο πρωθυπουργός σημείωσε πως η ομιλία του θα κινηθεί γύρω από τους δύο στόχους που έχει θέσει η κυβέρνηση. Αφενός να απαλύνει τον πόνο από τις συνέπειες της πανδημίας του κοροναϊού και αφετέρου να βάλει την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης.

Τι είπε για τη ΔΕΘ – Helexpo

Για τη ΔΕΘ-Helexpo ο πρωθυπουργός είπε ότι πρέπει να δει την κρίση λόγω του κοροναϊού ως ευκαιρία και σημείωσε πως πρέπει να καθιερωθεί ως θεσμός το πολιτικό Φόρουμ Thessaloniki Helexpo Forum που πραγματοποιείται για πρώτη φορά φέτος, επειδή ακυρώθηκε η 85η ΔΕΘ, ώστε να υπάρχει διάκριση ανάμεσα στον εμπορικό και τον πολιτικό χαρακτήρα της Διεθνούς Εκθεσης. svg%3E

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε έργο πνοής για τη Θεσσαλονίκη την ανάπλαση της ΔΕΘ και είπε ότι μέσα σε ένα χρόνο και σε συνθήκες πανδημίας έγιναν πράγματα που θα χρειάζονταν χρόνια για να προχωρήσει το έργο της ανάπλασης. Μίλησε για την οικονομική ζημιά στη ΔΕΘ-Helexpo από την πανδημία και παρατήρησε πως, παρά τις δύσκολες συνθήκες, υπάρχουν αισιόδοξα πλάνα για την ανάπτυξη της, όπως το έργο της ανάπλασης. Για το Thessaloniki Helexpo Forum είπε ότι σημειώνει επιτυχία και ίσως καθιερωθεί ως θεσμός. Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας τόνισε στις 28 Σεπτεμβρίου θα προκηρυχθεί ο διεθνής αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για το έργο της ανάπλασης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments